Violuri de copii şi femei într-o tabără pentru ”refugiaţi” nemţească

InfoWars preia o ştire din media germană, conform căreia, ”refugiaţii” au violat femei şi copii. Încă o ştire care vine să dea apă la moară ”ortodoxiştilor”, ”pan-naţionaliştilor”, ”rasiştilor” şi ”xenofobilor”. Aţi mai vrea să ştiţi şi că anul trecut, o femeie a fost înjunghiată de 20 de ori, de către fică-sa şi boyfriendul ei muslim.

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Violuri de copii şi femei într-o tabără pentru ”refugiaţi” nemţească”

  1. La musulmani o femeie singura e considerata c… si tratata ca atare sau silita sa devina ce cred ei ca e. Copiii… asta arata doar ce gandesc tipii astia veniti majoritar din tarile vestice (mii de jihadisti sunt occidentali, antrenati de americani si platiti de sauditi, slugile americane) si ce fel de pleava s-a strans in taberele alea. Cati oameni inselati sunt acolo – ferm convinsi ca fac bine ce fac, ca allah e cu ei si-i calauzeste – si cata carne de tun trimisa sa starneasca haos; un haos de care va profita cine care trebuie, ca de obicei.

    • pai am citit ca in islam, femeia care nu va umbla aici acoperita, va avea parte de violuri in iad, probabil de aia le violeaza astia aici, ca avand parte de tratament inuman aici sa-i priasca dincolo.

      niste salbatici, si toti cei ca ei, nu neaparat musulamni sau arabi sau africani

Comentariile sunt închise.