Cum poate începe Iohannis curățenia din politică

Dacă aș fi în locul lui Iohannis aș începe curățenia din politică acceptînd să discut doar cu politicieni necompromiși. Cu indivizi condamnați penal, cercetați sau plagiatori nici nu aș da mîna, ce să mai vorbesc de stat la masă și negociat cu ei? Le-aș spune clar tuturor partidelor să-și desemneze oameni nepătați care să facă parte din delegațiile cu care se prezintă la Cotroceni pentru negocieri.

Vine delegația PSD condusă de Liviu Dragnea, condamnat penal pentru fraudarea referendumului prin care s-a încercat debarcarea lui Băsescu? Nici măcar n-aș da ochii cu ei. Le-aș transmite să se ducă de unde au venit.

Vin profitorii și traseiștii politici de la UNPR conduși de Gabriel Oprea? Le-aș transmite să revină în momentul în care delegația va fi compusă din membri aleși pe listele UNPR și nu va fi condusă de un plagiator și responsabil, cel puțin moral,PSD,PNL,UNPR pentru moartea unui polițist.

Vine delegația PNL condusă de Vasile Blaga și Alina Gorghiu? I-aș trimite la plimbare și le-aș spune să trimită oameni asupra cărora nu există bănuieli că ar fi acceptat ca partidul lor să fie finanțat prin mită sau că firma de avocatură pe care o deține în proporție de 50% practică aceleași metode de căpușare pentru care e cercetat Dan Șova.

Pentru că atîta timp cît viitorul României este negociat de aceeași indivizi nu se va schimba absolut nimic.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Cum poate începe Iohannis curățenia din politică”

 1. Iohannis nu va face nici o curatenie. Nu cata vreme la discutii vin „din Piata” sorosistii. Sau va face curatenie in alta parte, nu in politica romaneasca. Inca mai aveti iluzii?

 2. Opinii f.coerente si de bun simt.Subscriu,si mentionez pe Calin P.Tariceanu ca unul dintre cei mai odiosi…

 3. interesele sunt de rau augur pt noi

  practic, ce tara din lumea asta isi decide singura viitorul? am vazut lucruri bune in Islanda.

  dar pt cat timp?

 4. E BINE CA NU S-A ABANDONAT LUPTA !

  E bine ca oamenii mai spera sa indrepte lucrurile in aceste vremuri.

  Viktor Orban e pe drumul cel bun in Ungaria. Teoretic, aliantei Germania + Austria + Ungaria i s-ar putea adauga Claus Iohanis si ce mai are in jur de buna credinta.

  >I-aș trimite la plimbare și le-aș spune să trimită oameni asupra cărora nu există bănuieli că
  >ar fi acceptat

  Pai masoneria iti poate scoate oricati nepatati… Aici e marea problema. Pe care Orban pare sa o fi rezolvat.

 5. Exista si avertismente severe de la fratii de la razbointrucuvat:
  CAND SE VOR LIMPEZI APELE VOM VEDEA CINE A AVUT DREPTATE.
  TESTUL DE BAZA: ALUGAREA FMI, DUPA MODEL VIKTOR ORBAN !

  România, COLONIE cu acte-n regulă. Sorin Roșca Stănescu despre posibila desemnare a lui Cioloș: Pentru prima dată după ocupația sovietică vom avea un premier numit din exteriorul țării

  În vreme ce la Cotroceni continuă, pentru a doua zi, consultările pe tema numirii unui nou prim-ministru, de la Bruxelles a apărut încă de ieri informația că cel care va conduce Executivul este Dacian Cioloș. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu scrie, într-un editorial, că, dacă se confirmă desemnarea lui Cioloș, via Bruxelles,va fi pentru prima dată când un premier este numit din afara țării, dupa ocupația sovietică.

  Bruxelles-ul pare să-și fi pregătit deja garnitura de conducere, pentru România, în timp ce la București, președintele cheamă partidele la ”consultări”. Într-un text intitulat ”Consultări pentru un premier gata împachetat”, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu se întreabă, pe bună dreptate, cine l-a desemnat pe fostul comisar european pentru Agricultură ca premier, așa cum anunța ieri pe surse, tocmai de la Bruxelles, site-ul EurActiv.com.

  Sorin Roșca Stănescu amintește că ”obiectivul lui Klaus Iohannis, cel anunțat oficial, este de a identifica o soluție de înlocuire a Guvernului Ponta. Care, juridic, nu mai există. Din momentul în care Ponta a demisionat. Și, cu toate astea, iată, numele viitorului premier este cunoscut. Se numește Dacian Cioloș. Iar anunțul vine din exterior. De la Bruxelles”.

  ”Prima întrebare este cine l-a desemnat, de fapt, pe Dacian Cioloș? Avand în vedere faptul că acesta a fost comisar european și că informația privind viitoarea sa desemnare vine de la Bruxelles ar putea exista banuiala, cât de cât întemeiată, că oficialii europeni sunt cei care au exercitat, în acest sens, presiuni asupra lui Klaus Iohannis.

  O asemenea ipoteză este întărită de o realitate care deja a fost demonstrată. Noi nu știm prea bine cum s-a achitat Dacian Cioloș, în trecut, în calitate de comisar european pentru Agricultură de obligațiile fata de instituția europeană. Probabil că a fost un ministru meritoriu. În sensul ca a știut sa satisfacă cele mai importante dintre solicitările statelor mai puternice din UE, legate de bugetul alocat acestui domeniu. Și de modul în care acest buget a fost distribuit. Ceea ce este însa cert pentru români este că, dincolo de aventura gripei aviare, ei nu au prea simțit, in perioada respectiva, ca au un compatriot instalat în înalta funcție de comisar european pentru Agricultură. Ei bine, acest tip de raționament face plauzibilă teza conform căreia, vom avea, pentru prima dată, un prim-ministru numit din exteriorul țării, desigur, dupa ocupația sovietică”, scrie Sorin Roșca Stănescu pe CorectNews.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/07/paradoxul-revolutiei-colectiv-romania-intra-in-era-protectoratului-oficializat-fostul-comisar-european-dan-ciolos-dat-pe-surse-drept-potentialul-premier-al-guvernului-tehnocrat-o-soluti/

 6. ARC PESTE TIMP

  Un alt punct de vedere preluat si de cuvantul-ortodox

  1989, Piața Palatului – 2015, Piața Universității

  PREDAREA ȘTAFETEI

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea,

  Vezi că ești masa de manevră a celei mai abjecte manipulări de la revoluție încoace!
  S-a încercat cu polițistul și n-a prea ieșit (cîtă simpatie populară poate aduna un jandarm, fie el și mort, nu?); dacă nu le ieșea cu clubul (de vreme ce incendierea unui azil de bătrîni ar fi rămas doar o știre tristă și atît), atunci încercau ceva cu Simona Halep, cu Hagi, cu vreo Sinagogă (deși poate ar fi fost mult prea…etnic) sau cu vreo grădiniță. Niciodată cu o biserică ortodoxă. De ce? Simplu, pentru că indirect ar fi promovat-o. Și dincolo de asta, maeștrii manipulării știu mai bine decît oricine că, în mod real, ortodocșii reprezintă doar o minoritate; pe cine să emoționeze moartea unor “pupători de cadavre”?
  Ca și la Revoluție, grupul țintă a fost cel al tinerilor; singura moarte colectivă care stîrnește emoții intense, care scoate din minți, care poate urni mulțimile.
  A fost apoi doar o simplă formalitate utilizarea eficientă a presei mainstream și a internetului. În 1989 a fost mai greu, e drept, dar s-au descurcat binișor. Și-n definitiv ce-i mai ușor decît să speculezi nervii întinși la limită, frustrările, năduful, acumulările unui sfert de secol fără direcție și sens? Mă gîndesc acum că, în fond, în asemenea condiții, orice eveniment putea să detoneze o astfel de încărcătură. Astăzi însă, cînd lumea virtuală e mai reală decît realitatea, nu atît evenimentul în sine declanșează evenimente, cît “comentariul” lui. Abia “comentariul” evenimentelor mișcă mulțimile. Spre ce? Păi spre ce vrea Marele Păpușar: același din Ucraina pînă în Orientul Mijlociu și mai departe. A nimicit deja culturi, economii, suveranități. A fructificat tot ce i-a căzut în mînă. A învățat legea istoriei, nu mai umblă cu brutalități, nu se mai umple el personal de sînge. A găsit metoda prin care victima, din propria-i voință, mișcată de un dibaci “comentariu” al evenimentelor, să iasă din colivia mică și să intre în colivia mare. Hoțomanii noștri valahi vor pieri. Vor lua cu ei stilul vulgar de a jefui, manelismul lor, exhibiționismul lor de doi bani. Vor fi înlocuiți cu băieții discreți, stilați, legitimi, trans-naționali, neoconi. Tehnocrații Goldman Sachs, mai știi? Ca în mai toate coloniile. Nu va mai fi nicio corupție. Pentru că nici țară nu va mai fi.
  Nu contest sinceritatea și bunele voastre intenții. Dar asta nu-i suficient. Trebuie să fii isteț, corect informat, intuitiv, bine așezat în valorile verificate ale neamului, să știi ce vrei. Dar cînd pui botul la mizerii cusute cu ață albă gen “vrem spitale, nu catedrale”, cînd strigi a dambla “Colectiv, Colectiv, Ole, Ole, Ole”, cînd bravezi cu ce nu-i de bravat d-alde “sunt o mamă satanistă”, cînd scîrbit, pe bună dreptate, de politicieni ceri pur și simplu “schimbarea sistemului” (cu ce, cu dictatură?) iar după aia bîjgui ceva cu “vrem tehonocrați”, adică îi vrei pe cyborgii ăia neo-liberali fără mamă, fără tată, e clar că nu ești nici isteț, nici “înșurubat” în valorile neamului, și nici nu știi ce vrei. Ești pur și simplu PROST. Sau poate doar PROSTIT. Efectele însă sunt aceleași.

  Dragă hipsterime, rocărime și alte alea, ești pe cale să ne arunci din dinții plevușcăi autohtone în fălcile rechinilor globali. Sunt de acord cu tine: plevușca asta valahă, zgomotoasă, lacomă și vulgară trebuia înlăturată. Dar ai grijă: nu tu faci sau ai făcut asta, ci DNA-ul. Care numai o instituție românească nu e. Iar DNA-ul ăsta curăță locul de cățeii noștri, pentru a face loc dulăilor lor. Dar tu nu te-ai prins. În timpul cînd trebuia să pui mîna pe carte, tu “o ardeai underground”, n-aveai timp. Te-ai jucat de-a dracu` pînă ai dat de el. Și-acum bocești fără să vrei să pricepi nimic din cele ce ți s-a întîmplat și strigi năuc, la comandă, “jos patriarhul”, de parcă ăla ți-a bătut în cuie ușa bibliotecii și ți-a dat foc în haznaua aia a dracilor botezată de Ana Pauker și ai ei. Dar tu în loc să pleci genunchiul la rugăciune te-ai nărăvit și mai tare.

  Prima parte a “montajului” Marilor Păpușari ai isprăvit-o: îl ai pe Iohannis, ți-ai luat țara înapoi. Regia te-a distribuit ca marionetă și-n partea a doua: îl cuplezi acum pe Robocop cu “guvernul lui” de tehnocrați globaliști. Fără să-ți dai seama ai realizat idealul: fuziunea mașină-mașină.

  Uite, hop-țop a apărut și eternul FMI cu noi oferte de împrumut. Tocmai ce Ponta anunțase încheierea datoriilor și-l poftise să cînte la altă masă.

  Așadar, ce să-ți mai zic…Poate doar că nu-i de ajuns să fii “tînăr” și “frumos”, cum te tot flatează bogdanrareșii televiziunilor, mai trebuie să fii și deștept. Și nu ești.

  PS: Felicitări Serviciilor. Au lucrat perfect!

  Maria F. Palade via Ziaristi Online

  P.S. Z.O.: Servicii-servicii, dar ale cui?

  – See more at: http://www.ziaristionline.ro/2015/11/07/hipsterimea-si-rocarimea-romana-masa-de-manevra-a-celei-mai-abjecte-manipulari-de-la-revolutie-incoace-o-scrisoare-de-maria-f-palade/#sthash.OfYExDOT.dpuf

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/08/manipularea-revolutiei-colectiv-piata-universitatii-tinerii-masa-manevra-servicii-secrete-tehnocrati-activisti-gay/

 7. Iata ce sper ca isi va aduce aminte viitorul prim ministru Dacian Ciolos, agronomul francofil sustinut politic de grupuri de interes internationale, printre care se afla si Monsanto.
  http://www.lemonde.fr/planete/article/2015/03/25/le-desherbant-roundup-classe-cancerogene_4600906_3244.html
  La sfarsitul lunii decembrie urmeaza sa expire acordul comercializarii in Europa a pesticidului cancerigen Roundup, fabricat de Monsanto.
  Daca viitorul ministru al agriculturii propus de Dacian Ciolos nu va sustine interzicerea utilizarii Roundup in Romania, atunci putem avea certitudinea ca presedintele Iohannis nu a fost inspirat de Duhul Sfant pentru numirea in postul de prim ministru al Romaniei.

  „Noi hranim lumea” este un film documentar pe care romanii ar trebui sa i-l dedice lui Dacian Ciolos.
  http://bindiribli.ro/2014/02/21/noi-hranim-lumea-we-feed-the-world-documentar-despre-controlul-abuziv-al-alimentelor-pe-planeta-si-in-romania/

Comentariile sunt închise.