E plină țara de nemernici

La 26 de ani de la revoluția furată din decembrie 1989 avem un parlament complet decuplat de la problemele țării. Exact în aceste zile și-au votat pensii speciale absolut rușinoase. Nu i-au uitat nici pe colegii lor în fărădelegi din teritoriu. Ăia de la PNL, nici ei nu mai știu ce sînt acum, partid de opoziție sau băgători de seamă prin parlament, au părăsit sala în momentul votului pensiilor speciale pentru aleșii locali. Păi de aia ați fost aleși? Să părăsiți sala exact cînd ar trebui să vă faceți treaba? Stați acolo, nemernicilor! Stați și votați contra, că de aia sînteți plătiți și veți lua pensii speciale absolut dezgustătoare!

Alți profitori ai revoluției furate din decembrie 1989 sînt mulți dintre cei ce-i găsim acum pe listele de revoluționari. O grămadă de oportuniști, care s-au trezit să facă și ei pe revoluționarii abia după fuga lui Ceaușescu, s-au strecurat pe aceste liste iar acum se bucură de indemnizații speciale între 2600 și 4500 lei/lună.

Și cum se putea să lipsească zilele astea urmașii demnitarilor comuniști de la televizor? La TVR își deapăna amintirile din timpul revoluției furate din decembrie 1989 Mioara Roman, fată de nomencalturist comunist care a trăit o viață privilegiată atît pe vremea lui Ceaușescu cît și după aceea, și fiica acesteia și a lui Petre Roman, fiul bolșevicului evreu Ernő (Ernest) Neuländer, Oana Roman. Măcar stați acasă și tăceți din gură, nemernicilor!

Și-n tot acest timp e plină țara de români care nu-și permit să cumpere o ciocolată pentru copiii lor de Crăciun.

Tristă Românie…


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „E plină țara de nemernici”

Comentariile sunt închise.