„Pentru asta mi-am donat eu jumătate din hainele din șifonier? Acesta este noul Köln? Aceasta este noua Germanie?”

Naivii care au căzut victimă propagandei globaliste încep să se trezească la realitate. Titlul articolului reprezintă declarația făcută de un tînăr german a cărui prietenă a fost agresată sexual la Köln, în prezența sa, în noaptea de Revelion.

La Köln, în fața aceleiași gări unde erau primiți acum cîteva luni de germani cu flori, găști organizate insumînd circa 1.000 de persoane au agresat, jefuit, hărțuit sexual și violat peste 90 de femei în noaptea de Revelion. Poliția estimează că numărul victimelor va crește, pe masură ce plîngerile penale sînt înregistrate. În ciuda mărturiilor șocante ale victimelor care i-au identificat pe agresori ca fiind originari din țări din Africa de Nord și Afganistan, autoritățile sînt acuzate că incearcă să mușamalizeze scandalul.

Alte cazuri asemănătoare au fost semnalate și în alte orașe din Germania precum Stuttgart și Hamburg. Unul dintre agresori, declară șeful Poliției din Nordrhein-Westfalen, Arnold Plickert, bagîndu-i efectiv mîna în pantaloni unei polițiste în civil. Președintele Sindicatului Federal al Polițiștilor, Rainer Wendt, declară că este vorba de o acțiune premeditată în care unii s-au folosit de întuneric și de masele de oameni pentru a comite infracțiuni sexuale. Ministrul de Interne al landului Nordrhein-Westfalen, Ralf Jaeger (SPD), declară că este vorba de o acțiune concertată a unor barbați de origine nord-africana. (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „„Pentru asta mi-am donat eu jumătate din hainele din șifonier? Acesta este noul Köln? Aceasta este noua Germanie?””

 1. >Naivii care au căzut victimă propagandei globaliste încep să se trezească

  Nu au fost naivi. Pur si simplu presa germana nu a avut voie sa publice protestele si ingrijorarile lor.
  Nemtii stau de 50 de ani milioane de musulmani si cunosc bine problemele…

  Dupa parerea mea, agresiunile sexuale fac parte din a doua parte a scanariului: tinerii musulmani au totusi nevoie de femei, mai exact de sotii. ESTE O ‘PROBLEMA UMANITARA’ CARE NU ARE DECAT O SINGURA SOLUTIE: REUNIFICAREA FAMILIILOR !

  S-ar putea ca anul 2016 sa fie anul reunificarii familiilor refugiatilor la indicatiile globalistilor. Probabil ca si asta tine de ‘corectitudinea politica’.

  • Nu este o problema „umanitara”, nici macar nu poate sa intre „drepturile omului”.
   Cica la eschimosi, drumetul se „incalzea” facand sex cu femeia din iglu-ul in care era primit.
   O fi, n-o fi … nu exista nici o norma omeneasca sa permita luarea cu japca, siluirea femeilor – indiferent de origine etnica ori sociala.
   Femeia nu este obiect, nici mijloc/mediu de satisfacer barbatului.
   „A face sex” nu inseamna manifestarea in trup a iubirii dintre barbat si femeie ci este instinct animalic, viu – in orice situatie se „face” in comun[iune] si nu il „face” unul singur fiindca atunci este masturbare.
   Cine nu-si stapaneste animalitatea [sexuala, alimentara, s.a.] cade din conditia de om in cea de animal – fie invitat sau nu de Merkel, fie cu sau fara acte sau certificate medicale (opinii materialiste, deseori dogmatice doar…).
   NU CONFUNDATI POFTA CU NECESITATEA!
   Pentru fiecare, societatea umana are principii si reguli, variate de la un grup la altul si uneori contrare.
   Globalismul perverteste mentalul – nu avem acelasi Dumnezeu si – in fond – nu „se poate” … orice, oricand, oricum si oricui.
   Sa stam drepti, sa stam cu frica, sa luam aminte!

  • Spuneti:
   ” tinerii musulmani au totusi nevoie de femei, mai exact de sotii. … O SINGURA SOLUTIE: REUNIFICAREA FAMILIILOR !”
   Pai, din trei si jumatate… – ar merge una:
   1. Ori au „nevoie” de sotii – …. nu este niciodata nevoie, este o norma intre oameni cu moralitatea, adica avand „un dumnezeu”… Nevoie sufleteasca sugerati?
   Ca animalele, pentru „sex” sint lasate in tarc sau sa se satisfaca in salbaticie, cu forta si abilitatea instinctuala; nu au „nevoie” de constiinta si ritual/procedura de a deveni „soti”!
   2. Ori sint tineri cu sotiile abandonate… pe durata atacului invadator al Crestinatatii (cata mai e…)
   si e de dorit sa se reuneasca plecand acolo de unde au venit.
   .. un tanar – o sotie sau un tanar – mai multe sotii (poligami)? Ce sustineti, de fapt?
   3. Ori, dorind reunirea cu familia din care provin … NE-INSURATI/”ne-insotiti” vor fae „sex” inter-familial, incestual fara sotie – ca asta se intelege: „reunirea familiilor musulmanilor tineri si fara sotii este UNICA SOLUTIE de rezolvare… a nevoii „umanitare” de sex”!?!
   NU ESTE DE GLUMIT.
   Nu estimati consecintele?
   Nu presupusele (absurd) efecte economice, pozitive ci cele sociale – cultyurale, educationale, juridice, morale, institutionale…

 2. Intre timp numarul victimelor care au depus plangere in Hamburg a ajuns la 50 . Deja vorbim despre aproape 200 de femei agresate in noaptea de Revelion

 3. Patru zile presa din Germania nu a suflat un cuvant despre aceste atacuri..Confruntata cu un val de proteste online, televiziunea de stat ZDF declara ca au existat…probleme in comunicare?!

 4. Sa nu uitam ca acesti violatori considera ca au fost practic invitati sa comita astfel de crime. Fotografiile cu tanara Angela Kasner, fiica de pastor, goala pe o plaja „din Est”, publicate in presa din Franta, circula pe net.
  Pentru islamisti, imaginea din tinerete a cancelarului german este cea a femeilor crestine, a tuturor femeilor crestine fata de care nu au niciun respect.
  Amalgamul pe care il fac intre libertinajul moravurilor europenilor, religia acestora si slabiciunea politicienilor ii motiveaza in comiterea delictelor.
  Cred ca printre tintele viitoare ale migrantilor in misiune se vor numara bisericile, pe care autoritatile nu vor avea resurse sa le protejeze.
  Ortodocsii din occident se simt inca mai vulnerabili decat catolicii pentru ca in bisericile lor sunt zugravite femei, in fata carora se prosterneaza si barbati, considerandu-le sfinte.
  In mod normal, in Catedrala din Koln pe 6 ianuarie vin sa se inchine crestini din intreaga Europa la moastele Regilor Magi. Astazi, Catedrala a fost aproape goala.

Comentariile sunt închise.