Germanii cazează migranţii în hoteluri. Pe bani grei!

Frankfurter Allgemeine informează că guvernul german a cheltuit 600 milioane de euro pentru a caza 10 000 de imigranţii musulmani în hotelurile aparţinând grupului Grand City Hotels. Se estimează că sunt necesare 30 000 de locuri de cazare.

Întrebarea se pune de ce este Germania aşa de interesată în primirea acestor oameni? Să fie din motive strict umanitare? Economice? Demografice? În condiţiile în care puţini dintre aceştia au studii medii, iar nu toţi fug de război, n-ar mai rămâne decât ipoteza demografică. Dar având în vedere încălcarea legii şi conflictele deja existente, mă tem că situaţia demografică se va rezolva… altfel.

Oricum, costurile totale dedicate acestei probleme sunt atât de mari, încât oricare ar fi motivul, este unul puternic.

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


5 comentarii la „Germanii cazează migranţii în hoteluri. Pe bani grei!”

  1. Noua Ordine Mondiala urmareste distrugerea frontierelor, a etniilor, nationalitatilor si religiilor. Totul va fi cum se spune „one size fits all”, impreuna cu o reducere drastica a populatiei.
    Cat despre bani, nu este nici o problema deoarece ei pot produce cantitati nelimitate de bani virtuali adica bucati de hartie tiparita sau date introduse in calculator. Aceasta productie de bani virtuali nu va avea nici un impact pe termen lung deoarece la sfarsitul operatiunii ei vor fi retrasi adica vor disparea asa cum au aparut, pur si simplu.
    Aruncatul banilor fara acoperire pe piata ar suna ciudat pentru unii, dar anual sunt distruse cantitati uriase de bunuri de larg consum sau alimente care nu gasesc cumparator, deci piata poate sa absoarba acesti bani fara acoperire fara a genera inflatie pe termen scurt / mediu, iar pe termen lung nu conteaza deoarce totul va fi reorganizat pe baze financiare noi.
    Daca ar fi fost sa plateasca cu moneda adevarata, tangibila, precum aur sau argint, nu ar fi fost posibila o asa operatiune, deoarece resursele nu exista practic.
    Recalcitrantii care se vor opune planurilor lor vor fi eliminati fizic fara intarzaiere. Restul celor care au colaborat la indeplinirea acestei operatiuni vor fi eliminati fizic la randul lor o data ce ea va fi incheiata. Foarte putini vor scapa.

    • Nu domnule, acei bani nu au vreo sursa secreta, de la vreo „oculta mondiala”. Banii ii plateste contribuabilul german, stiti, acel om care munceste de dimineata pana seara, in fiecare zi, cu constiinciozitate, pentru ca economia sa mearga si sa poata asigura familiei sale cele necesare, si chiar un pic mai mult. Si cunosc destui germani care se intreaba, pe buna dreptate:”De ce din banii nostri i-am scos pe lenesii Europei din criza, iar acum socialistii aia tot pe noi ne injura?”, „De ce trebuie sa ii suportam pe salbaticii astia violenti si lenesi care ne tulbura traiul, si trebuie sa si platim pentru ei?”. Dar in curand spiritul nationalist se va ridica inca o data in Germania, si toti barbarii vor fi expulzati!

      • Nu a spus nimeni ca banii provin dintr-o sursa secreta. Ei provin direct din tiparnita si computerele Bancii Centrale Europene. Ca sa intelegi studiaza aceste doua definitii:”Deficit bugetar” si „Investitori strategici”. Acestia sunt banii care apar si dispar fara ca nimeni sa priceapa precis de unde vin si unde se duc. Ei ies din palaria scamatorului si dispar in maneca lui.

  2. Si cum sa nu se creada astia stapanii lumii (occidentale, civilizate, stapaniiEUROPEI – crestine sau nu) cata vreme toate aceste avantaje materiale, banii de buczunar, hotelurile, etc, nu sunt decat tot bani, pe care ei ii pot foarte repede interpreta ca „plata de catre europeni a djiziei”, semn ca europenii se supun islamului? Orice banut european care ajunge in buzunarele acestor jihadisti poate fi socotit si interpretat ca „djizia”, plata non-musulmanilor catre musulmani ca o recunoastere a supunerii lor. Vasalitate. Obedienta.
    Ba mai vor unii sa impuna si o taxa speciala pe carburant ca sa-i „integram” pe tipi, sa-i facem sa se simta ca acasa? Mai oameni buni, am inebunit cu totul?? Am inebunit cu totii??

Comentariile sunt închise.