România trebuie oprită de pe calea dictaturii

La propunerea nenorocitului de Dragnea, Parlamentul se pregătește să scoată practic în afara legii libertatea de gândire și de exprimare în România. Asta da democrație, doar pentru „corecții politic”.

Legea asta va fi instrumentul perfect pentru a băga pumnul pe gât tuturor celor care nu sunt de acord cu politica de strămutare pe teritoriul României a populațiilor străine de sorginte islamică.

Dar mai ales, după cum s-a întâmplat în alte țări care au adoptat o legislație penală inspirată de dogmele „corectitudinii politice”, legea „anti-defăimare” le va permite tuturor dușmanilor Bisericii să declanșeze în continuarea campaniei actuale de denigrare din mass-media o vastă operațiune de hărțuire, indimidare și persecutare în justiție a tuturor celor vor mai exprima în public învățătura creștină despre familie, normalitate, boală și păcat.

În următoarele săptămâni/luni de zile se va vedea dacă politicienii români (Dragnea, Gorghiu & restul caricaturilor) vor merge până la capăt cu ascultarea față de cei care le dictează legile sau vor lua în seamă și voința poporului român, care deja a strâns milioane de semnături pentru apărarea familiei.

Dacă nu luăm atitudine și nu blocăm, prin orice mijloace, această ticăloșie prin care mult clamatul stat de drept devine un slugostat al ideologiei corectitudinii politice, înseamnă că ne merităm soarta. La pachet cu toate legile date în ultima vreme, legea anti-defăimare va crea cadrul potrivit pentru transformarea României într-un stat semi-totalitar, în care organocratura va putea să termine rapid cu oricine nu e de acord cu ideologia stăpânirii.

Dar Iohannis să ia aminte la soarta lui Despot-Vodă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „România trebuie oprită de pe calea dictaturii”

 1. Abia acum realizam de ce a fost sabotata pe toate palierele informatizarea dosarelor de sanatate. Nu trebuia sa se ajunga la ceea ce americanii numesc „comorbiditate”, la diagnosticarea bolilor mentale, functie de antecedentele medicale personale si familiale.
  Oricum, sa nu ne pierdem nadejdea. Quartet Health, sustinut de forta financiara a Arun Gupta,a dezvoltat inca din 2014 un program la care mediteaza temeinic Congresul american si care va cerne si aspirantii la functii politice, din colonii.
  Daca in viitorul apropiat se va implementa si in Romania respectivul program, vom avea trista satisfactie de a-i vedea pe Liviu, Alina si Eugen auto-suspendati din motive de sanatate, personaje retrase intr-o fictiune dystopica.

 2. Mai usor cu americanii…
  La ei e sanatos mintal homosexualul si ceilalti inchinatori la fecale, e deja o problema mintala daca esti credincios religios, nu si daca esti credincios scientolog, yoghin, evoplutionist si alti demonizati…. e o problema de eficienta financiara sa consideri cat mai multi cu probleme mmintale ca sa se vinda medicamente inutile, otravitoare… si [multe] altele…
  La fratii lor – canadienii …. daca te aude un degenerat ca nu-ti lace de sodomisti…. bugetu’ le plateste avocatul iar tu ai pierdut asa-zisul proces prin „definitie” – muncesti mult si rau ca sa platesti compensatii „morale” acelui IMORAL!!!
  Asa ca, daca vreti „raportare” – baza de analiza…., macar sa considerati unicul Adevar – Iisus Hristos, asa cum ne arata dovedit Ortodoxia.
  Atat.
  Restul e de la Diavol.

 3. Liviu Dragnea se vrea noul Erdogan. Ne pregatim pt dictatura PSD. Intai alegeri dintr-un singur tur, acum legea antidefaimare, apoi ce urmeaza?? Partid unic PSD, si vom vedea reintoarcerea marilor baroni, prezentati ca „salvatorii neamului”.

 4. Astia se cred Dumnezeii neamului romanesc…Sa nu uite ca Adevaratul Stapin al Lumii le-o va trage cind le va fi lumea mai draga!

Comentariile sunt închise.