Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit la fix?

În această seară s-a aflat că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit după ce mașina pe care o conducea s-a izbit frontal de un pom. Deocamdată nu se știe daca a fost accident sau sinucidere.

Mie mi-a atras atenția declarația soției care a spus că și-a recunoscut soțul după îmbrăcăminte, cadavrul fiind desfigurat. De asemenea, actele gasite asupra cadavrului sunt cele ale lui Dan Condrea.

Mașina în care s-ar fi aflat Dan Condrea
Mașina la volanul căreia s-ar fi aflat Dan Condrea

Cu această ocazie mi-am amintit de moartea lui Dinu Patriciu survenită cu puțin timp înainte de pronunțarea sentinței în dosarul Rompetrol în care au fost condamnați la pușcarie, printre alții, Sorin Roșca Stănescu și fostul ministru Sorin Pantiș și în care era inculpat și fostul magnat liberal.

Mormântul lui Dinu Patriciu
Mormântul lui Dinu Patriciu

În cazul lui Dinu Patriciu au existat încă de atunci voci care susțineau că acesta doar și-a înscenat moartea pentru a proteja unii politicieni sus puși și care ar fi fost implicați în jefuirea banului public în afacerea Rompetrol.

Decesul lui Dan Condrea survine în condiții similare. Firele mega scandalului Hexi Pharma ar duce la alți politicieni sus puși care, astfel, pot răsufla ușurați. Și cu asta mega scandalul Hexi Pharma s-a terminat. Mortul va fi găsit vinovat pentru tot.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost