Ponta susține ISIS?

Hoțul neprins, negustor cinstit?

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a concluzionat joi, 30 iunie, că domnul Victor Ponta a plagiat lucrarea prin care a obținut titlul de doctor. Acesta are la dispoziție 10 zile pentru a contesta decizia CNATDCU.

În loc să ia în serios decizia, domnul Ponta se războiește pe Facebook cu adversarii săi în stilul zemfelitor cu care ne-a obișnuit.

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea – o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp – fac pariu că nu aveți „Curaj” să o revedeți și pe aceea). ???????????? O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci!

Și de azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema „Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român” – that will be fun!

Oare nu realizează că invalidarea titlului de doctor poate avea consecințe extrem de grave pentru domnia sa, unele chiar penale?

Ponta susține ISIS?

Odată ajuns pe pagina sa de Facebook, prima impresia a fost că domnul Ponta susține ISIS! Vedeți mai jos ce imagine și-a pus în capul paginii:

Ponta ISIS

Observați, vă rog, linia roșie, orizontală, care subliniază exact acronimul ISIS.

Iată și evidențiat, special pentru domnul Ponta, ce mesaj subliminal transmite poza pe care a ales-o să-l reprezinte:

Ponta sustine ISIS?
Ponta sustine ISIS?

Și când te gândești că, pentru o perioadă, domnul Ponta a fost prim ministrul României…


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ponta susține ISIS?”

  1. aceasta rusine de om a fost prim ministru. Aceasta rusine de om a fost impins in fata si puternic sustinut de un partid intreg. Sau e mai corect „partid”? Si are la fani de te arunca in cea mai crincena deznadejde in legatura cu reformarea a ceea ce se numeste clasa politica…Si termenul politica ar avea nevoie de ghilimele, pentru ca ceea ce tot vedem de atitia ani este orice, dar nu politica. Aranjamente, contabilitati duble, diverse cumetrii, nasiri scl, asta e singura politica a fratiei intru propria propasire. Cu legi dupa chipul si asemanarea lor, pentru ei si „curtea”pe care o are oricare dintre ei. Chiar si asa, ei sar peste lege, cateii trec pe sub ea, iar boii, adica restul se izbesc direct de ea (era vorba despre bariera)

Comentariile sunt închise.