Fractura logică a feminismului

Feminismul e mișcarea aia care susține, printre altele, că femeile ar trebui tratate la fel ca bărbații, ca sexul nu ar trebui să conteze ci doar pregătirea și competența când e vorba de a angaja pe cineva. Chestie cu care sunt perfect de acord și o susțin. Cu toate acestea nu sunt considerat a fi feminist. De ce? Pentru că feminismul nu are nici o legătura cu lupta împotriva discriminării femeilor. Feminismul e o mișcare a stângii radicale a cărui scop este distrugerea familiei și promovarea promiscuității.

Acest lucru s-a văzut cel mai clar zilele acestea odată cu pierderea alegerilor prezidențiale de Hillary Clinton. Conform sondajelor de după alegeri, 53% din femeile albe au votat cu Trump în timp ce doar 43% au votat pentru Clinton. Feministele s-au revoltat imediat. Cum e posibil ca o femeie să voteze pentru bărbatul Donald Trump când puteau vota pentru femeia Hillary Clinton? Aceleași feministe care susțin că sexul nu ar trebui să conteze ci doar competența cuiva când e vorba să fie angajat/ă undeva, susțin acum că sexul candidaților e cel mai important lucru.

Poate că cele 53% dintre femeile albe care l-au votat pe Trump nu au încredere în Hillary Clinton, poate că îl consideră mai competent pe Donald Trump pentru funcția de președinte, poate că nici nu au luat în considerare sexul candidaților când și-au dat votul ci doar calitățile celor doi, exact cum vor feministele. Pentru feministe nu contează. În ochii lor, cele 53% dintre femeile albe au trădat cauza feministă!

Eu zic că dimpotrivă, feminismul trădează în fiecare zi cauza femeilor prin promovarea agendei globaliste.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Fractura logică a feminismului”

  1. AVETI DREPTATE! PENTRU MINE ACESTE „FEMINISTE” SUNT PERSOANE DEGENERATE SI IDIOTI UTILI AL COMUNISMULUI GLOBALIZATOR!

  2. Chiar așa. Feminismul radical, ca toate celelalte mișcări contestatare violente care au căpătat avânt în anii ’60-’70, își propune disoluția societății și valorilor tradiționale pentru a impune o egalitate șchioapă și o societate caracterizată prin libertate prost înțeleasă.

  3. Feminismul a aparut mai inainte de anii ’60-’70 ai secolului trecut. Iata o reprezentanta de la inceput de secol XX:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Clara_Zetkin

    De numele ei se lega pare-se si sarbatorea de 8 martie care este clar de sorginte feminista.
    Aveti dreptate ca acest feminism s-a raspandit mai tare incepand cu acei ani ’60-’70.

    Formele luate azi de miscare au dat nastere unor idei si personaje de-a dreptul grotesti cum ar fi cele de la Femen:

    http://femen.org/

    Din punctul meu de vederea o miscare gen Femen ar trebui scoasa in afara legii. Eu o consider periculoasa pt societate.
    Nu sunt un pro rus, dimpotriva, dar in Rusia astfel de gunoaie sunt tratate asa cum merita:

    https://www.youtube.com/watch?v=ivT-I-yxtdY

    Se pare ca nici in Ucraina nu e o miscare tolerata:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2379378/Femen-activist-severly-beaten-vicious-assault-near-groups-Kiev-HQ-warning-members.html

    Din pacate, in ochii spalatilor pe creier din occident, astfel de miscari sunt considerate „promotoare ale drepturilor femeilor” iar membri lor „eroi” incontestabili .

Comentariile sunt închise.