Câștigarea alegerilor nu înseamnă că ai liber la măgării

Duminică a fost cea de-a treisprezecea zi de proteste generate de adoptarea celebrei, de acum, ordonanțe de urgență 13/2017, care prevedea dezincriminarea abuzului în serviciu. De această dată, protestarii din Piața Victoriei au creat tricolorul românesc, o imagine frumoasă și de impact.

Cei de la PSD și-au zis să folosească imaginea tricolorului uman în avantajul lor, amintindu-ne procentul cu care au câștigat alegerile, comparativ cu procentele PNL, respectiv ale USR, principalii săi adversari.

Doar că nimeni nu le-a contestat câștigarea alegerilor, ci le-au fost sancționate doar măgăriile pe care au încercat să le facă. Cei de la PSD ar trebui să realizeze că încrederea pe care le-au acordat-o aproape jumătate din alegători îi obligă chiar la mai mult. Există învingători inteligenți, care știu cum să gestioneze victoria, și învingători mai puțin inteligenți, care reușesc să transforme și cea mai categorică victorie într-o înfrângere.

Vă las pe dumneavoastră să decideți ce fel de învingător este PSD-ul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Câștigarea alegerilor nu înseamnă că ai liber la măgării”

 1. La acest nationalism comunist raspunde mult mai bine poetul Vlahuta:

  Ș-apoi, după ce-au dat palme, și-au scuipat în fața țării,
  După ce-a-mbrâncit poporul în prăpastia pierzării,
  După ce n-a rămas lucru nebatjocorit de ei,
  Au curajul acești oameni de nimic, acești mișei

  Au curaju-n fața lumii ca să strige-n gura mare:
  Ne vrea țara! Îi vrea țara? Auziți nerușinare!
  Vai, de-ar fi pe voia țării, știți voi unde v-ați trezi!
  Într-o ocnă da! acolo oasele v-ar putrezi!

 2. Dupa cat se pare, pentru oamenii de afaceri americani guvernul PSD este demn de incredere, primitor, calduros, bucuros sa gazduiasca investitori precum cei de la Smithfield.
  http://www.mediafax.ro/economic/smithfield-romania-care-are-un-milion-de-porci-nu-poate-estima-cand-incepe-sa-exporte-in-china-13122004
  https://fr.wikipedia.org/wiki/Smithfield_Foods
  Citez din ce citeaza „Avantul Liber.ro”
  „…presedintele AMRO, Eric Stewart a apreciat deschiderea autorităţilor române de a aprofunda colaborarea cu SUA, inclusiv în domeniul economic: „România are foarte multe avantaje strategice, cum ar fi calitatea şi pregătirea oamenilor, dar ceea ce remarc în mod special este primirea călduroasă de care se bucură mereu investitorii americani în ţara dumneavoastră. România este unul dintre prietenii noștri extraordinari pe care putem conta oricând”.
  Unsuroasele, adica abilele cuvinte au fost pronuntate ca raspuns la declaratiile primului ministru Grindeanu, coplesit de importanta complicitatii istorice la care a participat, impreuna cu Presedintele Iohannis, desigur.
  „Suntem foarte interesaţi de dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului strategic dintre ţările noastre şi apreciem rolul pe care organizația dumneavoastră îl joacă în promovarea României ca un mediu solid pentru dezvoltarea de noi investiţii din partea companiilor americane”…„Rolul meu este sa creez condiții pentru ca România să fie atractivă pentru investitori şi să sprijinim crearea de locuri de muncă. Tocmai, de aceea, îi încurajez pe miniştri ca la întâlnirile bilaterale pe care le vor avea cu investitorii americani să discute proiecte concrete şi benefice pentru economia românească”.
  „De asemenea, prim-ministrul le-a transmis membrilor misiunii AMRO că autorităţile române vor continua să facă paşi concreţi pentru simplificarea cadrului legal privind proiectele strategice în domenii-cheie, cum ar fi energia, apărarea şi transporturile.”

  https://www.avantulliber.ro/2017/03/29/guvernul-este-interesat-de-dezvoltarea-componentei-economice-a-parteneriatului-strategic-dintre-romania-si-sua/

Comentariile sunt închise.