Ipocrizia globaliștilor pro LGBT

Ziarul Adevărul, fostul cotidian comnunist Scânteia, continuă atacul împotriva referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie pentru modificarea Constituției în sensul prevederii clare că, în România, căsătoria se bazează pe uniunea liberă dintre un bărbat și o femeie.

Astăzi a publicat o așa zisă analiză intitulată «Cum se foloseşte Coaliţia pentru Familie de copii şi tineri pentru a promova referendumul antigay: „Un gest total lipsit de moralitate şi de bun simţ“»

În primul rând, referendumul nu este antigay ci pro familie.

În al doilea rând, tinerii care apar în clipurile de promovare a referendumului au cel puțin aceleași drepturi și același discernământ ca al tinerilor care, de exemplu, declară că nu se simt bine în propria piele, că ei de fapt se simt de sex opus și că vor să tranziționeze ca să se simtă împliniți.

Să mergem mai departe.

Oare știu globaliștii pro LGBT că organizațiile gay din România organizează tabere internaționale gratuite dedicate tinerilor gay cu vârste între 15 si 25 de ani? Copii de 15 ani sunt invitați să petreacă o săptămână alaturi de adulți gay:

Vizită și schimb de experiență în Slovacia pe tema experiențelor LGBT de la liceu!

MozaiQ te invite să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosicse, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către MozaiQ alături de partenerul slovak SaplinQ.

Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.

Vă las să vă imaginați dumneavoastră ce se poate întâmpla în așă zisa tabără.

La fel, în concepția globaliștilor pro LGBT e absolut normal ca tineri gay de aceeași vârsta cu cei din clipurile pro familie ale Coaliției pentru Familie să facă exact același apel către români doar că din celalată direcție:

Dragi români, se apropie un referendum, un referendum care îmi va decide viitorul. Eu am 17 ani şi nu voi avea drept de vot, soarta mea este în votul vostru. Aveți de ales între România de acum, care păşeşte timid spre progres lăsând în urmă din sechelele trecutului sau de a schimba constituția făcând un salt înapoi. Vă rog, răspundeți-mi la următoarele întrebări: de ce eu nu am acelaşi drepturi ca şi restul lumii? De ce nu pot să merg pe stradă ținându-mi persoana iubită de mâna fără a fi huiduit? De ce eu nu mă pot căsători cu persoana care pentru mine este totul? Cu ce anume pot amenința familia tradițională doi oameni care se iubesc? Nici acum nu avem dreptul să ne căsătorim, de ce vreți să interziceți constituțional ceva ce oricum nu avem? Dacă ştiți că suntem vulnerabili de ce să mai dați o palmă? Îmi doresc doar să fiu fericit în țara mea, la fel ca şi ceilalţi, iubesc România şi nu vreau să plec. Vă cer ajutorul, voi decideți viitorul meu în acest referendum!

Ca să nu mai vorbim de copiii care defilează la paradele gay. Oare ăsta nu e abuz, nu e „lipsă de moralitate și bun simț”? Vrem și noi să ajungem așa?

Pentru ei e „lipsă de moralitate și bun simț” doar când tinerii care-și exprimă opinia sunt creștini și mesajul este pro familie.

Dragi români, ieșiți la referendum! Votați pentru familie, votați pentru moralitate, votați pentru bun simț, votați pentru normalitate!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Ipocrizia globaliștilor pro LGBT”

Comentariile sunt închise.