Ce poți face în vacanță dacă rămâi în București

Cu toții ne amintim de vacanțele la bunici, pline de culoare, distracție, soare și prieteni. Zilele lungi nu ajungeau niciodată pentru a pune în aplicare toate ideile năstrușnice și pentru toate jocurile dorite. Căsuța veselă ne aștepta în fiecare seară când ajungeam prăfuiți și obosiți după joaca de pe uliță, imagine care ne-a rămas vie în amintire încă de atunci.

Ce idei de activități și jocuri pentru copii avem la Casa cu Rost?

În vara aceasta, la Casa cu Rost recreăm atmosfera verilor la bunici la atelier dedicat căsuței de vacanță. Vom modela împreună o căsuță din lut, așa cum ne-o amintim din copilărie. Meșteșugul lucrului cu ceramica este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, ajutându-ne să ne relaxăm și să ne deconectăm de la agitația cotidiană.

Cum se fac obiectele din ceramică?

După ce vom finaliza creația, casutele sunt lăsate să se usuce natural, după care sunt arse la 1800 de grade într-un cuptor special pentru ceramica, pentru ca lutul modelat sa se transforme în obiecte ceramice gata de utilizare. Întregul proces durează cu aproximație o săptămână, în funcție de grosimea și dimensiunile obiectului realizat, astfel încât în cea de-a doua ședință a modulului participanții să o poată picta. Cei ce doresc, pot lua căsuța nepictată.
Vom afla care sunt etapele lucrului cu lutul, cum se modelează și cum se păstrează, cum se pot combina culorile sau care sunt materialele potrivite.

Idee de cadouri personalizate

Căsuța noastră de vacanță poate fi folosită drept cutie de bijuterii sau de amintiri, în care veți păstra obiectele de valoare sau chiar cu valoare sentimentală. De asemenea, aceasta reprezintă un cadou unic, autentic, potrivit pentru persoanele speciale din viața voastră.

Detaliile atelierului de modelat lut

Cost atelier: 55 de lei
Părinții care doresc acest lucru, pot realiza împreună cu copiii căsuța aleasă, iar costul rămâne același.
Se achita două bilete dacă fiecare dintre cei doi realizează câte o căsuță.

Puteti achita costul întregului modul (110 lei) de la început
sau
Puteți achita la fiecare atelier:
– 55 lei sesiunea de modelaj si tehnici de lucru cu lutul
– 55 lei sesiunea de pictura si informatii despre pigmenti si pensule necesare.

Înscrie-te online și plătește aici!

Pentru detalii și înscrieri : 0734 131 377

Vârsta recomandată: +3

Madalina Aanei

About Madalina Aanei

Născută în 1994, licențiată în Drept și Sociologie la Universitatea București, consilier marketing la Casa cu Rost.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost