Big Pharma profită de pandemie ca să ne vaccineze obligatoriu toată viața

Presiunile Big Pharma continuă pentru obținerea unei legi a vacinării obligatorii. Într-un comunicat  de presă, emis ieri, Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM) leagă, în mod abuziv, programul național de vaccinare de pandemia de coronavirus, pentru a justifica urgența adoptării legii vaccinării obligatorii.

ARPIM cere adoptarea în regim de urgenţă a Legii vaccinării, ”pentru a creşte capacitatea sistemului naţional de vaccinare şi pentru a reduce povara bolilor prevenibile prin vaccinare”.

„Prin adoptarea Legii vaccinării şi, ulterior, prin definirea legislaţiei secundare se creează premisele legislative pentru vaccinarea pe tot parcursul vieţii, inclusiv prin elaborarea legislaţiei secundare„, susține ARPIM în comunicat.

Reprezentanţii ARPIM susţin că programele de imunizare de rutină trebuie menţinute atât timp cât permit măsurile de luptă împotriva COVID-19.

Oamenii ăștia vor să forțeze o lege a vaccinării obligatorii, care să ducă la vaccinarea pe tot parcursul vieţii, fără consimțămîntul nostru. Binele cu forța este apanajul totalitarismului. Înțelegeți?

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care se opune ferm vaccinării obligătorii. Libertatea (inclusiv cea de alegere) nu e negociabilă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Big Pharma profită de pandemie ca să ne vaccineze obligatoriu toată viața”

  1. HRISTOS A ÎNVIAT !

    Cei câțiva care dau tonul la aceste aberații trebuie opriți! Ceilalți se iau după ei.

    Iată o concluzie(pe lângă alte mii de concluzii care sunt împotriva minciunilor taifunului mediatic de înfricoșare care s-a pornit pe tema epidemiei):
    https://www.libertatea.ro/stiri/expert-israel-cand-ajunge-epidemia-covid-final-2970628
    Atunci de ce insistă să ne vaccineze?

    Alt argument: de ce se tem cei vaccinați de cei nevaccinați?!? Cei vaccinați vor fi imuni(dacă vaccinul e pe bune)… Deci de se teme un vaccinat de un nevaccinat?

    Și atunci care sunt interesele și scopurile de fapt???

Comentariile sunt închise.