A.U.R. a făcut o demonstrație de forță la Sebeș

Peste 600 de membri ai partidului ”Alianța pentru Unirea Românilor”, veniți din toată țara, s-au adunat, sâmbătă, în jurul orei prînzului, într-o acțiune de protest față de tăierile ilegale de lemn, organizată la Sebeș, în parcarea din fața fabricii Kronospan. De acolo, îmbarcați în peste 200 de mașini care purtau steaguri tricolore, au dat ocol orașului și apoi l-au traversat înapoi spre Kronospan, claxonînd puternic.

Participanții la ineditul marș de mașini au respectat regulile impuse de starea de alertă.

Pădurile României, ca și alte bogății naturale, trebuie să fie bine chivernisite, în folosul românilor. Nu risipite, nu date pe nimic unor companii străine, nu batjocorite, nu abandonate… În timpul stării de urgență, tăăierile ilegale de lemn s-au înmulțit.

Această clasă politică, incompetentă și profund coruptă, care a făcut praf mare parte din averea țării, trebuie schimbată. Și alternativa este clară: Alianța pentru Unirea Românilor.

Acestea sînt mesajele transmise de co-președinții A.U.R., George Simion și Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „A.U.R. a făcut o demonstrație de forță la Sebeș”

  1. Si ? Ce se rezolva? Voi o sa protestati, ei vor taia in continuare …..domnilor , probabil cand muntii si dealurile vor ramane golase , complet aride, o sa puneti mana pe arme. ….trebuie impuscati soferii, paznicii, managerii , distruse motoarele camioanelor , aruncate in aer birourile , asta inseamna protest ! Arme de asalt si multa disperare

  2. [* Shield plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    Sunt in Italia de peste 20 de ani,sunt din Bacau ,tot ce am economisit eu si familia mea i.am investit in Romania,nu vad ca Romania sa prospere ,mai ales in partile frumoasei noastre MOLDOVA.Am ramas foarte emotionata de mitingul organizat de A.U.R. as vrea sa pot adera si eu la A.U.R. Ca mama si bunica i.mi permit sa va dau un sfat MERGETI INAINTE CU OBIECTIVELE PLANIFICATE DE VOI,BAZATIVA PE PERSOANE CARE IUBESTE ROMANIA,PE OAMENII CARE LOCUESC CAT MAI DEPARTE DE ORASE ,SA NU AVETI TEAMA DE MAFIA CARE SA CUIBARIT IN ROMANIA,PRIMARII CORUPTI SA FIE INDEPARTATI DIN LOCALITATILE SATELOR RANESTI””PESTELE DE LA CAP SE INPUTESTE ,DAR NU UITATI CA SE CURATA DE LA COADA””DACA INTELEGETI ZICALA VA FI TOTUL BINE.

Comentariile sunt închise.