Bucureștiul frumos (VIDEO)

O întreprindere culturală privată, care de ani de zile ne face surprize plăcute prin recuperarea și promovarea culturii tradiționale, am numit ”Școala de la Piscu”, ne propune un nou proiect de mare valoare: Lecția de patrimoniu București.
Lecția de patrimoniu București este un program online care se va desfășura în 23 de episoade, câte unul în fiecare miercuri, începând de săptămâna trecută. În transmisiunile video făcute în acest sens veți găsi ”povestiri accesibile, într-un limbaj prietenos, dialog între generații, multă imagine contemporană și de epocă, propuneri de activități creative, toate despre patrimoniul cultural al capitalei noastre, văzut în contextul mai larg al patrimoniului cultural din România.”
Acest program este util și de acasă și de la școală, aducând copiilor informații interdisciplinare, cu valoare identitară.
Primul episod poate fi urmărit mai jos, iar dacă vă abonați la canalul youtube, veți fi anunțați la fiecare apariție a unui nou episod.
Lecția de patrimoniu București este un proiect inițiat și susținut de Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic București, realizat de Școala de la Piscu în parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu, Muzeul Național al Țăranului Român, DEM Creativ, Trei Parale și Anton Pann Ensemble.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost