UN REZULTAT ÎNCURAJATOR

La această oră, avem tabloul aproape complet al rezultatelor noastre în alegerile locale din 27 septembrie a.c. Alianța pentru Unirea Românilor a obținut trei mandate de primar și în jurul a 100 de consilieri locali.

Avînd în vedere că asta înseamnă vreo sută de mii de voturi și că nu am avut candidați în 70% din UAT-uri, ne este întemeiată speranța că pe 6 decembrie vom intra în Parlament. Pentru alegerile generale vom avea candidați peste tot și vom beneficia și de sprijinul diasporei, în care se află jumătate dintre membrii și votanții noștri.

La București, candidații noștri la sectoare la Primăria Capitalei s-au plasat pe un onorabil loc 7, imediat după partidele parlamentare. În condițiile în care noi am avut buget total la nivel național de 23.000 de euro, iar partidele parlamentare au cheltuit milioane de euro. Și în contextul boicotului general la care am fost supuși din partea presei.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut să trecem acest prim examen la urne. Vă asigur că votul dvs contează pentru noi mai mult decît înseamnă în număr de mandate: este un impuls pentru a continua. Nu este un vot irosit, este un vot în egală măsură util și de conștiință. Vă sîntem obligați pentru acest vot și ne vom strădui mai mult pentru a ne face auzit mesajul și pentru a fi convingători și pentru electoratul care ieri a stat acasă.

URGENȚĂ!

Pînă duminică trebuie să strîngem 100.000 de semnături, pentru a putea depune candidaturi la parlamentare pentru diaspora. Contează enorm să avem aceste candidaturi. Prin urmare, vă rog pe toți cei care puteți ajuta la strîngerea de semnături să folosiți linkul acesta și să luați legătura cu filialele noastre din localitățile de rezidență pentru a aduna semnături pe hîrtie. Vă mulțumesc mult!

Lupta continuă!

Cu Dumnezeu înainte!

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost