Co-președintele AUR, George Simion, își donează salariul. Ajutorul financiar merge către tratamentul lui Daniel Bodnar și către școlile din nordul Bucovinei

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat, luni, pe Facebook, că își respectă promisiunea de a-și dona salariul, în această lună ajutorul fiind direcționat către Bucovina.

„Donez salariul! Așa cum am promis, lună de lună. Luna aceasta către Bucovina, 9000 lei vor merge către tratamentul lui Daniel Bodnar și 2350 lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei”, a anunțat George Simion.

Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier la sfârșitul lunii ianuarie, în urma căruia a suferit leziuni grave şi a fost diagnosticat cu fractură de coloană toracolombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă.

În data de 18.02.2021, Daniel Bodnar va fi transferat la clinica unde va începe recuperarea şi trebuie să plătească în avans 98.000 euro pentru următoarele 60 de zile de recuperare. Daniel a apelat încă o dată la ajutorul familiei, apropiaților și prietenilor pentru a putea achita costurile cu recuperarea. Până în prezent a achitat 65.590 euro pentru transportul către Germania și cele trei operații la coloană și picior.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, George Simion, își donează salariul. Ajutorul financiar merge către tratamentul lui Daniel Bodnar și către școlile din nordul Bucovinei”

  1. [* Shield Security plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    Felicitari! Intotdeauna trebuie sa fie un inceput …poate , initiativa ta va destepta si alti colegi din alte partide !
    succes!

Comentariile sunt închise.