Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: O revocăm pe Diana Șoșoacă din toate funcțiile pe care le deține ca membru al grupului AUR

Liderul grupului parlamentar senatorial AUR, Claudiu Târziu, a anunţat luni, în plen, excluderea din partid a senatoarei Diana Şoşoacă şi revocarea acesteia din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi din cea de membru al Comisiei juridice, anunță Agerpres.

„Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia,  locul de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boancă, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Mate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: O revocăm pe Diana Șoșoacă din toate funcțiile pe care le deține ca membru al grupului AUR”

  1. Oare cine vine la Comisia de Abuzuri , ca sef sau sefa , celebra comisie care poate corecta tot in abuzuri parlamentare , teoretic poate controla d.p.d.v. legal coruptia parlamentara , dar nu a facut si nici nu va face nimic vreodata . Imagine fara continut ,interesul este prea mare , comisie de dragul comisiei , ca in democratie . Poate doamna in cauza a deranjat in acest sens pe ‘ elita infractionala politica romana ” , vorba prostului fara carte ” pute bre , prea repede se schimba astia ” . cu respect

Comentariile sunt închise.