Diana Şoşoacă, părăsită de susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat pentru sâmbătă

Mitingul de amploare care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă pentru susţinerea senatoarei Diana Şoşoacă s-a dovedit un eşec de proporţii, transmite Antena 3.

Potrivit sursei citate, deși zeci de persoane au confirmat prezența la evenimentul anunțat pe Facebook pentru sâmbătă, totuși în fața sediului AUR nu a venit nicio persoană.

Reamintim că, miercuri, conducerea AUR a anunțat oficial excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca și retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă.

În cadrul ședinței Biroului Național de Conducere al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost inclusă și analizarea cazurilor mai multor parlamentari aleși pe lista AUR, al căror comportament a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, se precizează comunicatul de presă al formaţiunii.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Diana Şoşoacă, părăsită de susţinători. Nu a venit nimeni la mitingul anunţat pentru sâmbătă”

  1. tradare , tradare dar sa stim si noi , vorba lui Caragiale , parca este totusi trist sa vezi, atatia barbati , luptand cu o femeie totusi singura .si la propriu si la figurat, bucurie mare la ANTENA 3 , oare de ce ?. seara buna , cu respect

Comentariile sunt închise.