Ministerul Sănătății, demersuri pentru vaccinarea obligatorie. AUR: Suntem singura mișcare politică care se opune deschis vaccinării obligatorii a populației

Proiectul de buget pe anul 2021 al Ministerului Sănătăţii conţine o prevedere potrivit căreia se fac demersuri pentru vaccinarea obligatorie a populaţiei, a informat, sâmbătă, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

„Proiectul de buget pe anul 2021 al Ministerului Sănătăţii, care se regăseşte în Anexa 3, pe site-ul Ministerului Finanţelor, conţine o prevedere potrivit căreia se fac demersuri pentru vaccinarea obligatorie a populaţiei.

Suntem singura mișcare politică care se opune deschis vaccinării obligatorii a populației!”, se precizează în comunicatul de presă.

În Anexa mai sus menționată există mai multe propuneri, printre care:

„Demersuri pentru adoptarea Legii Vaccinării, care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației, dar și obligația autorităților, în primul rând a Ministerului Sănătății, de a desfășura campanii de informare, de a asigura aprovizionarea cu vaccinuri, de a garanta calitatea și siguranța vaccinării conform standardelor europene. În cadrul Legii vaccinării va fi stabilită și obligația Ministerului Sănătății de a elabora și aplica un plan multiannual de vaccinări și, implicit, un plan multianual de achiziții de vaccinuri”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Ministerul Sănătății, demersuri pentru vaccinarea obligatorie. AUR: Suntem singura mișcare politică care se opune deschis vaccinării obligatorii a populației”

  1. Având în vedere că AUR nu se poate opune prin vot acestui proiect, consider că liderii săi trebuie să facă apel la cei din societatea civilă şi la sindicate pentru a pune presiune pe majoritatea parlamentară. Trebuie să înveţe să lucreze cu toate aceste personaje colorate care se manifestă pe acest subiect, nu doar să bifeze poziţia parlamentară corectă de principiu, dar fără efect practic.

  2. [* Shield Security plugin marked this comment as „Trash”. Reason: Failed Bot Test (caseta) *]
    Remarci de bun-simț. Poate s-au gîndit, poate o vor face. Vom vedea.

Comentariile sunt închise.