Până și stânga realizează că stânga a luat-o razna

Spania are un Minister al Egalității (!) iar titular al postului este doamna Irene Montero, membră a partidului radical de stânga Podemos. În tinerețe, adică începând cu vârsta de 16 ani, a fost membră a Uniunii Tineretului Comunist din Spania. În prezent Podemos face parte din alianța de stânga care guvernează Spania alături de Partidul Socialist.

Din poziția sa de ministru al Egalității doamna Montero a introdus un proiect de lege care, dacă va fi aprobată, va permite oricărui cetățean spaniol care a împlinit 16 ani să fie recunoscut oficial ca fiind de genul opus celui cu care s-a născut doar pe baza unei simple declarații. În prezent acest proces de schimbare a genului este mult mai laborios și implică consultații medicale și psihiatrice.

Vă dați seama de implicații? Orice bărbat ori adolescent care a împlinit 16 ani, dacă va dori, se va putea declara femeie. Asta va însemna că va putea accesa vestiarele femeilor, va putea concura în competițiile feminine etc. Ce șanse vor avea fetele/femeile născute fete în fața acestor femei născute bărbați? Practic niciuna. Sau ce spuneți de ideea ca un bărbat condamnat la închisoare se declară femeie și este trimis să-și ispășească pedeapsa într-o închisoare pentru femei?

Aceste lucruri au fost sesizate nu doar de Biserica Catolică sau dreapta din Spania ci și de stânga clasică și chiar de mișcarea feministă spaniolă care luptă de ani de zile pentru emanciparea femeilor și egalitate de șanse a acestora în fața bărbaților.

Doamna Carmen Calvo, vice-prim ministru din partea Partidului Socialist și promotoare a drepturilor femeilor, a declarat următoarele:

Sunt extrem de îngrijorată de ideea că îți poți schimba genul doar pe baza dorinței individuale. Acest lucru va afecta identitatea a 47 de milioane de spanioli.

Cu asemenea idei nu e de mirare că societățile se apără și votează partide adevărate de dreapta care au ajuns să fie etichetate a fi extremiste doar pentru că apără normalitatea.

Sursa foto: mediterraneodigital.com


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Până și stânga realizează că stânga a luat-o razna”

  1. depinde ce intelegem prin doctrina DE STANGA SAU DE DREAPTA , ISTORIA A DEMONSTRAT CA AU ACELASI TATA , „PUTEREA” , MAMA ESTE DIFERITA , ADICA SIMPLU IN SCOPUL CUI FOLOSESTI PUTEREA DATA SAU ACAPARATA .Intersul propriu, de gasca , sau al celui care te alege si iti da acest drept sa il reprezinti . De aici incepe dilema , a fi sau a nu fi in sprijinul celui care te a ales sa il reprezinti sau in interesul gastii de partid si de grup.

Comentariile sunt închise.