Senatorul AUR, Sorin Lavric, după ce ultima statuie a generalului Franco din Spania a fost dărâmată: Răzbunarea masoreților marxiști e îngrozitoare. Te urmăresc pînă la a treia generație și nu se lasă pînă nu te șterg din catastifele istoriei

Partidul AUR le va strica socotelile masoreților marxiști și se va opune planului diabolic cu care urmăresc hegemonia planetară, a scris, pe Facebook, senatorul Sorin Lavric, după ce ultima statuie a generalului Franco din Spania a fost dărâmată.

Sîntem în Parlament, și de pe băncile lui vă vom face zile negre, apărîndu-i pe români de flagelul egalitarist cu care vreți să distrugeți cultura europeană, a suliniat senatorul Sorin Lavric.

„Răzbunarea masoreților marxiști e îngrozitoare: te urmăresc pînă la a treia generație, și nu se lasă pînă nu te șterg din catastifele istoriei, dar nu oricum, ci numai după o prealabilă punere la stîlpul infamiei. Înainte să te ardă în efigie, rescriu istoria în așa fel încît, spurcîndu-te pe tine, ei să iasă basma curată, precum mieii imaculați.

Lui Franco nu i-au putut ierta dîrzenia cu care i-a împiedicat să întroneze comunismul la Madrid, după modelul revoluțiilor bolșevice din Moscova, München și Budapesta.

Ce-i drept, în semn de despăgubire morală, au inaugurat statuia lui Lenin în Germania (la Gelsenkirchen), nu mai departe de anul trecut. În plus, Europa începe să fie împînzită cu busturile lui Marx.

Iar eu trebuie să mă prefac că nu văd, în timp ce președintele Iohannis vorbește de valori europene. Care valori? Cele care descind din dictatul corect politic?

Partidul AUR le va strica socotelile masoreților marxiști: se va opune planului diabolic cu care urmăresc hegemonia planetară. Nu ne mai puteți păcăli, nu ne mai puteți opri. Sîntem în Parlament, și de pe băncile lui vă vom face zile negre, apărîndu-i pe români de flagelul egalitarist cu care vreți să distrugeți cultura europeană”, a scris, pe Facebook, senatorul AUR, Sorin Lavric.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost