Director tehnic CNN: „Dacă CNN nu se implica, Trump ar fi fost reales”

Project Veritas este o organizație conservatoare care s-a specializat în expunerea ipocriziei stângii prin înregistrări cu camera ascunsă.

Ultima „victimă” este Charlie Chester, director tehnic la postul de televiziune CNN. Acesta a fost înregistrat recunoscând că CNN nu este un post TV de știri ci un post TV de propagandă aflat în slujba stângii.

Câteva din afirmațiile sale:

„Sunt 100% sigur că dacă noi (CNN) nu ne-am fi implicat, Trump ar fi fost reales.”

„Eu m-am angajat la CNN special pentru a contribui la înfrângerea lui Trump.”

„Parcă odată lui Trump îi tremura mâna. Am invitat o mulțime de specialiști medicali în platou care să speculeze pe tema tremuratului mâinii, că e posibil să fie o problemă neurologică, că nu e în starea fizică necesară pentru a fi președinte. Practic noi am creat o știre despre ceva ce nu știam absolut nimic. Cred că asta e propagandă.”

„COVID? Lovitură de presă cu rating uriaș. Frica ridică ratingul. De aceea noi avem tot timpul pe ecran numărul morților. Cu cât numărul morților e mai mare, cu atât mai bine pentru noi. Dacă numărul morților nu creștea suficient de la o zi la alta era o problemă.”

„Nu există post de știri nepărtinitor.”

„Orice reporter de la CNN, ceea ce face de fapt, îi spune persoanei intervievate ce să spună. Întotdeauna îi ghidăm într-o direcție înainte chiar să deschidă gura. Iar singurii oameni pe care-i difuzăm pe post, în cea mai mare parte, sunt cei ce se lasă manipulați de noi.”

Partea I:

Partea a II-a:

Sursa: New York Post

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Absolvent al Facultății de Matematică, secția Informatică, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Alături de dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Un comentariu la „Director tehnic CNN: „Dacă CNN nu se implica, Trump ar fi fost reales””

  1. Aceleași mizerii ne servesc și tembeliziunile de la noi. Eu nu mă mai uit la tembelizor. Mi-e scârbă de ”știrile” lor cu ”vedete”și de tot circul și mascarada asta a mincinoșilor profesioniști.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: