Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: Există diferențe între decesele covid raportate și cele reale, sunt mai puține decese

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a spus, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că există diferențe între decesele covid raportate și cele reale, fiind mai puține decese.

Există diferențe între decesele raportate și cele reale, sunt mai puține decese, a spus Vlad Voiculescu, anunță Știrile ProTv.

„O să-l rog pe domnul ministru interimar, care ocupă funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută în guvernarea partidului domniei sale cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid.

Să fie clarificate aceste lucruri pentru că sunt direct legate de ce s-a întâmplat în această guvernare.

Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm. Investigația pe care am început-o arată diferențe fundamentale între ceea ce se raportează și datele reale.

Există diferențe între decesele raportate și cele reale, sunt mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie schimbată”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit sursei citate.

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost