Protest AUR în fața Ministerului Sănătății. Se cere demisia lui Voiculescu și a lui Arafat

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) protestează  în fața Ministerului Sănătății, în legătură cu lipsa de răspundere politică de care dau dovadă ministrul Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat în contextul tragediilor recente petrecute în sistemul de sănătate.

Co-președinții AUR, Claudiu Târziu și George Simion, sunt prezenți, marți, la protestul din fața Ministerului Sănătății.

Partidul AUR solicită, încă o dată, demiterea urgentă a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a secretarului de stat Raed Arafat și a tuturor celor responsabili de tragediile care, de luni de zile, îndoliază țara, a anunțat, luni seară, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Declarația a fost făcută ca reacție la tragedia de la Spitalul „Victor Babeș” din București, când trei pacienţi au murit în urma unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, care a dus la oprirea oxigenului.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost