Turism medical? După Bran, Castelul Corvinilor se transformă în centru de vaccinare

Castelul Corvinilor se transformă în centru de vaccinare, turiștii fiind invitați, printr-un anunț postat pe Facebook de Primăria municipiului Hunedoara, să se vaccineze în curtea exterioară a obiectivului turistic.

În acest weekend, doritorii pot alege între doze Johnson & Johnson sau Pfizer, se precizează în comunicat.

„Sâmbătă și duminică, atât turiștii care vizitează Castelul Corvinilor cât și localnicii se vor putea imuniza împotriva Covid – 19 într-un centru ce vaccinare ce va fi amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric.

Pe 15 și 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson & Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) și Pfizer (tip de vaccin pentru care e nevoie și de un rapel, la 21 de zile).

O astfel de acțiune va avea loc și la finele săptămânii viitoare, pe 22 și 23 mai 2021.

Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România”, se menționează în anunțul Primăriei Hunedoara.

Reamintim că o decizie similară a fost anunțată zilele trecute de Castelul Bran, transformat, de asemenea, în centru de vaccinare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Turism medical? După Bran, Castelul Corvinilor se transformă în centru de vaccinare”

Comentariile sunt închise.