ULTIMA ORĂ! Deputatul George Simion (AUR): Cerem revocare măsurii privind accesul la locurile de joacă doar a copiilor însoțiți de părinți vaccinați

Cerem revocare măsurii privind accesul la locurile de joacă din interior doar a copiilor însoțiți de părinți vaccinați, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, co-președintele AUR, deputatul George Simion.

Potrivit acestuia, un părinte care dorește să meargă cu un copil la locurile de joacă nu trebuie să fie constrâns să prezente un certificat de vaccinare.

Reamintim că potrivit Hotărârea nr. 29 din 14.05.2021,  în locurile de joacă din interior, vor avea acces doar copiii însoțiți de adulți vaccinați, după cum a relatat RostOnline.

„Începând cu data de 15.05.2021 se propune menținerea suspendării activității operatorilor economici care gestionează locurile de joacă în spații închise, până la 31.05.2021.

Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune reluarea activității operatorilor economici care gestionează locurile de joacă în spații închise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu condiția ca însoțitorii copiilor să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Începând cu data de 01.07.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune reluarea activității operatorilor economici care gestionează locurile de joacă în spații închise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului, cu condiția ca însoțitorii copiilor să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Pagina 7 din 10

Începând cu data de 01.08.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune reluarea activității operatorilor economici care gestionează locurile de joacă în spații închise cu participarea publicului la capacitatea maximă a spațiului, cu condiția ca însoțitorii copiilor să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, se precizează în Hotărârea 29 din 14 mai 2021.

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! Deputatul George Simion (AUR): Cerem revocare măsurii privind accesul la locurile de joacă doar a copiilor însoțiți de părinți vaccinați”

Comentariile sunt închise.