Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, reacție la decizia CCR privind constituționalitatea Legii 55/2020: Nu abandonăm! Vom lupta până când suferințele provocate de această scandaloasă lege vor lua sfârșit

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, și-a exprimat dezamăgirea privind decizia CCR de a declara legea stării de alertă ca fiind constituțională, însă a dat asigurări că vor continua toate demersurile politice și parlamentare împotriva abuzurilor comise în baza acestei legi.

„Frați români, sînt profund dezamăgit de decizia – unanimă – de astăzi a Curții privind constituționalitatea Legii 55/2020, prin care a fost instituită starea de alertă. Argumentele pe care Silvia Uscov le-a invocat și susținut rămîn solide.

O decizie favorabilă ar fi însemnat oprirea abuzurilor, reinstaurarea dreptății și a normalității în societatea noastră traumatizată de teamă și restricții, în majoritatea lor aberante și cu totul nejustificate.

Cu toții așteptăm motivarea acestei decizii.

Mă voi asigura că eforturile noastre politice și parlamentare vor continua, în așa fel încît suferințele provocate de această scandaloasă lege să se sfîrșească în cele din urmă.

Nu abandonăm!”, a scris, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că, marți, Curtea Constituţională a României a decis că Legea 55/2020 prin care a fost instituită în anul 2020 starea de alertă este constituţională, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost