Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru Avocatul Poporului, s-a pensionat la 49 de ani. Pensia de magistrat, peste 10.000 de lei

Fabian Gyula, propus de UDMR pentru funcția de Avocat al Poporului, a declarat, miercuri, în Parlament, că s-a pensionat anul trecut, la vârsta de 49 de ani, având o pensie de peste 10.000 de lei, scrie Agerpres.

„M-am pensionat anul trecut, la vârsta de 49 de ani”, a spus Fabian Gyula la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă 49 de ani este o vârstă potrivită pentru a ieşi la pensie, acesta a spus: „Raportat la presiunea la care eşti supus în magistratură, da”.

Potrivit sursei citate, Fabian Gyula a declarat că pensia sa este de peste 10.000 de lei şi a apreciat că este o pensie mare, „raportat la pensia medie”.

Reamintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că singura propunere a fost făcută de UDMR și a confirmat că persoane nominalizată, respectiv Fabian Gyula, are susținerea coaliției de guvernare.

Potrivit presei locale, Fabian Gyula a intrat în atenția Consiliului Superior al Magistraturii, în 2007, după ce a participat la un eveniment controversat, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Fabian Gyula, propunerea UDMR pentru Avocatul Poporului, s-a pensionat la 49 de ani. Pensia de magistrat, peste 10.000 de lei”

  1. Daca legea permite iar domnul in cauza s-a pensionat , pe unele presupuse ” fapte penale ” , de ce sa nu fie bun , ca ” avocat al poporului ” ? Altii in curand nu se pot pensiona la 70 de ani si activitate de 50 de ani , cu contracte de munca , dar fiindca suntem pe insula lui ” Stan si Bran ” , insula fericirii fara lege , repet ” cine poate oase roade cine nu nici carne moale ” . Avem si cazul doamnei Hossu , pensionata la 48 de ani , sefa DIICOT ,care dupa ce si-a facut ” datoria ” merita o pensie pe cinste . Este si cazul domnului in cauza , si a facut datoria , s-a pensionat , il ” reactivam” avem nevoie de cadre pe cinste , avocat al poporului roman , un etnic , maghiar , dar , mereu exista un dar , domnul in cauza sigur are ” calitati doesebite ” conform reg. European de nominalizare . Cu respect pentru contribuabili romani aparati in viitor .

Comentariile sunt închise.