Senatorul Claudiu Târziu: AUR în Parlamentul de la Chișinău, o necesitate istorică

Prezența partidului AUR în Parlamentul de la Chișinău reprezintă o necesitate istorică, a explicat, miercuri, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, argumentând această declarație prin prisma reformei de care are nevoie clasa politică din Republica Moldova.

„Frați români,

Reformarea clasei politice de la Chișinău nu mai poate rămîne un slogan palid, o simplă sintagmă fluturată demagogic, o formă fără fond. Această reformă este un imperativ.

Nu de socialist-comuniștii, care răspund doar la ordinele Moscovei, pentru a lichida orice urmă de românism, aveți nevoie! Nu cu mafioții deghizați în politicieni vă puteți dezvolta și progresa economic! Nu cu trădători și jefuitori ai avutului național ne putem înfăptui visul de a fi din nou împreună!

De prea multă vreme vă confruntați cu o evidentă criză de reprezentativitate. Vechii și noii politicieni, cu apucături de grup infracțional organizat, aflați în răspăr față de electorat, nu fac decît să adîncească falia dintre așteptările și nevoile cetățenilor și defectuoasele acțiuni politicianiste livrate pe post de „politici publice”.

Odată cu alegerile din această Duminică, Alianța pentru Unirea Românilor, ca viitor partid în Parlamentul de peste Prut, va milita cu toată forța pentru integrarea europeană, prin reunificarea cu România.

Atitudinea timorată sau gesturile ambigue nu-și mai au locul”, a scris, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Primul argument adus de co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a fost Unirea Basarabiei cu România, după cum a relatat RostOnline. Al doilea argument adus de senatorul Claudiu Târziu a fost dezvoltarea și creșterea economică.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost