AUR a inițiat procedurile pentru MOȚIUNEA DE CENZURĂ împotriva Guvernului Cîțu. Anunțul co-președintelui partidului, senatorul Claudiu Târziu

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul AUR a inițiat procedurile pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Anunțul a fost făcut, marți, la Giurgiu, în cadrul unei conferințe de presă.

„România nu este guvernată în momentul acesta. Cei care se află la putere nu o fac (…).

Asistăm o creștere galopantă a prețurilor la energie, la gaze, se vorbește de o creștere de până la 100% în iarnă. Nu avem niciun fel de fel de plasă de siguranță (…).

Prețurile la produsele agroalimenatare au crescut cu 20-25 % și vor mai crește.

Ne paște o iarnă foarte vitregă din toate punctele de vedere și probabil românii nu vor mai avea răbdare până la următoarele alegeri și vor ieși în stradă”, a explicat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Am cerut ca acest guvern sa plece ACUM, a subliniat Claudiu Târziu.

„Am inițiat deja procedurile pentru moțiunea de cenzură. Nu avem o pătrime din voturile în Parlament, suntem doar la 10 %, dar facem un apel la conștiințele treze din celelalte partide pentru a semna textul moțiunii noastre, pe care îl vom face public probabil chiar mâine, pentru a termina cu această improvizație care se numește Cabinetul Cîțu și pentru a aduce la Guvernare profesioniști”, a anunțat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost