Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Niciun cetățean român nu poate să fie vaccinat cu forța. Nu suntem împotriva vaccinării, dar acum suntem cu toții transformați în cobai

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a avertizat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, despre pericolul spre care se îndreaptă România, anume spre o dictatură sanitară, afirmând cu tărie că niciun om nu poate să fie vaccinat forțat.

Trăim în minciună de la debutul așa-zisei pandemii, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, încă de la începutul conferinței de presă.

„Raportările privind îmbolnăvirile și decesele sunt făcute într-un mod greu de crezut și de luat în calcul. Vedem că sunt puține cazuri, dar sunt raportate decese care au avut loc în urmă cu luni de zile. În loc să dea oamenilor speranță, Guvernul întreține teroarea”, a explicat liderul AUR.

Potrivit acestuia, recent, Guvernul a dat o Hotărâre prin care a pretins că relaxează măsurile, dar prin care, de fapt, a statuat discriminarea între vaccinați și nevaccinați.

„Noi nu suntem de acord cu niciun fel de discriminare pe motiv de vaccinare. Atragem atenția ca niciun cetățean român nu poate să fie vaccinat forțat. Vom protesta energic și vom uza de toate mijloacele parlamentare de care dispunem pentru a ne opune acestor manevre.

Nimeni nu are dreptul să decidă asupra sănătății noastre, cu atât mai mult cu cât aceste vaccinuri sunt în perioada de testare și cu atât mai mult cu cât nimeni nu-și asumă nicio responsabilitate în privința reacțiilor adverse”, a avertizat senatorul Claudiu Târziu.

Avertizăm autoritățile guvernamentale că nu au nicio pârghie legală să oblige vreo categorie profesională la vaccinare, a subliniat Claudiu Târziu.

„Cerem Guvernului să înceteze această mascaradă a raportărilor false care întăresc teroarea și să permită efectuarea de autopsii în cazul celor decedați cu suspiciunea de covid”, a anunțat senatorul Claudiu Târziu.

Nu suntem împotriva vaccinării, sunt vaccinuri care fac bine oamenilor, dar acelea au fost testate ani în șir pe persoane care și-au asumat voluntar un risc.

„Acum suntem cu toții transformați în cobai”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost