STOP discriminării elevilor din cauza vaccinării- petiție online

Senatorul AUR Rodica Boancă a inițiat, joi, 19 august,  o petiție împotriva discriminării elevilor pe criterii sanitare.

Petiția, intitulată „STOP discriminării asupra elevilor din cauza vaccinării Covid-19”, a strâns în câteva ore peste 750 de semnături.

„Dragi români, de câteva luni, de la introducerea vaccinului Covid-19, asupra populației României se exercită o presiune imensă pentru vaccinare, deși studiile clinice nu s-au încheiat și nu se cunosc efectele adverse pe termen lung în ceea ce privește vaccinul Covid-19.

În acest context, se constată apariția unor constrângeri de vaccinare și asupra copiilor care, mai nou, vor fi segregați în școli în funcție de semnul vaccinării! Astfel, dacă într-o clasă apar cazuri Covid-19, copiii nevaccinați sunt închiși în case, iar cei vaccinați pot merge la școală în continuare, fără a se ține cont că poate se îmbolnăvesc dintre cei vaccinați. Dat fiind faptul că, și vaccinat poți face boala și o poți răspândi, această discriminare este doar pentru a forța părinții să recurgă la vaccinare!

Dragi români, va trebui să fim uniți pentru copiii noștri! Semnați această petiție pentru a avertiza Guvernul că suntem o țară democratică, iar minoritatea nu poate domina majoritatea! Doar prin efortul nostru comun vom putea stopa aceste anomalii în care un Premier penal decide asupra vieții copiilor noștri și asupra noastră!”, se precizează în textul petiției.

Petiția este disponibilă aici.

Reamintim că, vineri, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, în cadrul unui briefing de presă, că vineri se vor discuta toate ipotezele privind începerea anului şcolar, în cadrul unei întâlniri convocată de premierul Cîțu la Palatul Victoria.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost