Ungaria. Promovarea homosexualității, INTERZISĂ în jurul școlilor

Guvernul de la Budapesta a anunțat, vineri, că este interzisă comercializarea produselor care promovează homosexualitatea pe o rază de 200 de metri în jurul școlilor și bisericilor, anunță Digi24.

Măsura este prevăzută în legea privind interzicerea promovării homosexualității în rândul minorilor.

Potrivit sursei citate, decretul guvernului reglementează „expunerea sau reprezentarea produselor care „exprimă homosexualitatea” sau reprezintă o „abatere de la identitatea corespunzătoare sexului de la naştere”.

Vânzarea acestor produse va fi interzisă pe un perimetru de 200 de metri în jurul bisericilor, precum şi a şcolilor şi instituţiilor de protecţie a copiilor, a anunţat vineri executivul ungar.

Reamintim că Ungaria a adoptat, în luna iunie, un text de lege care interzice promovarea homosexualităţii în rândul minorilor, după cum a relatat RostOnline.

Imediat, Ungaria a fost pusă la zid de CE, pentru această lege privind homosexualitatea, Comisia Europeană anunțând recent că va declanșa proceduri de infringement împotriva Ungariei și Poloniei din cauza legislației privind comunitatea LGBT.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost