Spuneți nu discriminărilor pe bază de certificat verde de vaccinare până nu e prea târziu!

Dacă acum nu suntem atenți și nu ne opunem tiraniei certificatelor verzi de vaccinare ne vom pierde toate libertățile iar viața ne va fi controlată de autorități incompetente. Cei ce vor să vadă cum va arăta acest viitor sumbru e suficient să se uite la ce se întâmplă chiar acum în Lituania.

Vă mai amintiți când autoritățile ne spuneau că e nevoie de o rată a vaccinării de 60%-70% pentru dobândirea imunității de turmă, învingerea pandemiei și revenirea la normal? Lituania e una din țările unde pragul magic a fost atins, rata de vaccinare e de 68,3%, dar revenirea la o viață normală e încă un vis și mi-e teamă că va rămâne un vis. Iar dacă nu ne trezim la realitate și nu ne opunem discriminărilor pe bază de certificat verde de vaccinare ne așteaptă aceeași soartă.

Măsurile luate în Lituania de autorități au exclus practic din societate pe cei ce nu au certificat verde de vaccinare. În luna august Parlamentul de la Vilnius a adoptat o lege prin care o grămadă din drepturi au fost anulate pentru cei ce nu au certificatul verde de vaccinare. Acestora nu li se mai permite intrarea în malluri, supermarket-uri, restaurante, baruri, cafenele, cinematografe, săli de spectacole, stadioane etc. Toate aceste locuri au un cerber la intrare care verifică validitatea certificatului și permite doar accesul celor care-l au. Ceilalți sunt considerați cetățeni de categoria a II-a și li se permite accesul doar în magazine mici de unde-și pot procura doar lucrurile de strictă necesitate.

Fără un asemenea certificat mai poți vizita un membu al familiei internat în spital doar în anumite situații, respectiv când cel vizitat este pe moarte sau când pacientul are sub 14 ani și doar dacă medicul curant îți permite acest lucru.

Între timp în Lituania a început vaccinarea cu a treia doză, dar se pare că nu va fi ultima. Oficiali din cadrul Ministerului Sănătății lituanian deja discută despre eventualitatea unei a patra sau chiar a cincea doză de vaccin!

Iar mass media oficială aprobă și încurajează aceste măsuri discriminatorii. Iată un pasaj din presa lituaniană:

Suntem într-un război pe viață și pe moarte cu un inamic invizibil, ceea ce-l face și mai periculos. Cu toate acestea, există persoane care s-au aliat cu inamicul și, de aceea, trebuie tratate ca atare.

În vremuri de război aceste persoane erau împușcate.

Dar nu e nevoie să-i împușcăm pe cei ce se opun vaccinării. Sper ca aceștia vor muri singuri. (Arunas Valinskas, fost parlamentar și fost președinte al Parlamentului, persoană publică, intelectual, 17 sep 2021, 15min.lt)

Directorul executiv al asociației retailerilor din Lituania, Ruta Vainiene, se mândrește cu măsurile de pionierat luate de țara sa:

„Suntem ca niște spărgători de gheață, experimentatori. În Uniunea Europeană nu există nici o țară care impune un asemenea certificat verde.”

Iar primul ministru, dna Ingrida Simonyte, le spune pe șleau:

Dacă nu putem convinge lumea să se protejeze, atunci nu ne rămâne decât opțiunea să-i obligăm prin introducerea unui mandat (de vaccinare?, n.n).

Oare lituanienii care acum au acel certificat de vaccinare realizează că acesta va expira dacă nu se vor vaccina în continuare și că vor fi automat retrogradați din clasa privilegiată? Oare nu-și dau seama de consecințe? Oare au uitat perioada comunistă când nu aveau nici un drept în afară de dreptul de a se supune autorităților?

Viitorul arată sumbru, spuneți nu discriminărilor pe bază de certificat verde de vaccinare până nu e prea târziu!

Sursa: Zerohedge


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost