Arhid. Mihail Bucă: Grupul Tronos este neutru, NU este pro-vaccinare. Considerăm că fiecare trebuie să aibă LIBERTATEA de alegere

Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române este neutru, nu este pro vaccinare, considerând că fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere, a explicat arhidiaconul Mihail Bucă înainte de participarea la concertul organizat, vineri, pe Arena Națională, în memoria românilor care au murit în perioada pandemiei.

Grupul Tronos a cântat, vineri, în cadrul concertului „Artiști pentru viață”, organizat în memoria victimelor pandemiei. Anterior concertului, arhidiaconul Mihail Bucă a menționat, pentru site-ul Știripesurse.ro, care a fost motivația pentru participarea la evenimentul respectiv .

Iată declarația fondatorului Grupului Tronos, arhid. Mihail Bucă:

„Pentru cei care ne iubesc și ne ascultă: Grupul Psaltic Tronos a fost invitat să cânte la Arena Națională, la evenimentul ”Artiști pentru viață” organizat de TVR. Grupul Tronos merge pe Arena Națională pentru a face o aducere aminte a celor care au plecat dintre noi și pe care i-am jelit. Grupul Tronos nu se implică în această campanie de vaccinare. El merge doar să cânte și pentru a bucura sufletele oamenilor. Grupul psaltic Tronos este neutru, nu este pro vaccinare, iar noi considerăm că fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere.”

Reamintim că arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul Grupului Psaltic Tronos, a participat la protestul organizat la începutul lunii octombrie în Capitală, sâmbătă, lansând un apel pentru unitatea românilor, după cum a relatat atunci RostOnline.

„Nimeni nu trebuie să ne dezbine, toți plătim aceleași taxe, și cei nevaccinați și cei vaccinați. Unitate, frați români! Luptăm pentru Unitatea românilor și nu pentru dezbinare. Voi, cei ce ne conduceți, învățați ce înseamnă România, acest pământ Sfânt care v-a crescut!”, a scris, pe Facebook, arhidiaconul Mihail Bucă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost