Actorul Dorel Vișan, mărturisire de credință: Numai legătura cu Divinitatea îi dă omului sens

Cuvintele care nu se pot spune în biserică nu se pot spune nici pe scenă, nici pe ecran, a spus actorul Dorel Vișan în cadrul unei conferințe susținută, duminică, de Arhimandritul Efrem Vatopedinul.

În cadrul întâlnirii online, Arhimandritul Efrem Vatopedinul a fost în dialog cu artiști, actori și realizatori TV români.

„Am considerat întotdeauna că scena și ecranul sunt altare laice. Acele cuvinte care nu se pot spune în biserică nu se pot spune nici pe scenă, nici pe ecran. Mă supără faptul că mulți colegi nu mai au răspunderea cuvântului pe care îl spun și a chipului pe care îl înfățișează”, a mărturisit actorul Dorel Vișan (intervenție 01:08:40).

Numai legătura cu Divinitatea îi dă omului sens, a subliniat actorul Dorel Vișan.

Arhimandritul Efrem Vatopedinul a explicat că starea de confuzie în care se găsește întreaga lume este cauzată de îndepărtarea de Dumnezeu.

„Lumea de astazi e foarte încurcată, e confuză, e amețită.  De ce? Pentru că s-a îndepărtat de Dumnezeu și de Duhul lui Dumnezeu. E nevoie să ne întoarcem în Biserică, ca să-l găsim pe Hristos și să ne echilibrăm”, a explicat părintele Efrem Vatopedinul.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost