AUR, al doilea partid în opțiunea de vot a românilor. Senatorul Claudiu Târziu: Cu cât suntem mai puternici, cu atât se întețesc atacurile contra noastră

AUR este al doilea partid în intenția de vot a românilor, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP în luna ianuarie 2022 și dat publicității joi, 27 ianuarie.

Rezultatele sondajului au fost anunțate pe Facebook de Remus Ștefureac, directorul INSCOP.

Potrivit sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, românii ar vota astfel:

  • 34,3% cu PSD
  • 20, 6% cu AUR
  • 16,6% cu PNL
  • 12,5 % cu USR
  • 4,2% cu UDMR
Sursa foto: Remus Ștefureac

Imediat după ce rezultatele sondajului au fost anunțate, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a precizat că aceste date explică atacurile susținute împotriva partidului pe care îl conduce.

„Cu peste 20% în cel mai proaspăt sondaj, AUR este al doilea partid în opțiunea de vot a românilor. În realitate, AUR are mai mult. Cu cît sîntem mai puternici, cu atît se întețesc atacurile contra noastră”, a scrie, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reacția liderului AUR a survenit în contextul în care împotriva partidului se duce o adevărată campanie, despre care RostOnline a scris aici și aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „AUR, al doilea partid în opțiunea de vot a românilor. Senatorul Claudiu Târziu: Cu cât suntem mai puternici, cu atât se întețesc atacurile contra noastră”

  1. Din sondajul efectuat si publicat , se vede ca nu veti putea rezista politic , fara aliante sau cu PDSR sau cu PNL , partide care de 30 de ani si-au demostrat ” grupul de interese in scop propriu de partid ” si mai putin national , privind cetateanul ” turmentat national ” vorbal lui Caragiale . Intrebare ? in eventualitatea teoretica ca veti castiga minim acest vot elecotoral cu cine veti face aliante politice ” de asa zisa stanga sau de asa zisa dreapta ” ? Cu respect pentru cei care cred in credinta si demnitatea lor permanenta si nu de moment.

Comentariile sunt închise.