Anglia ELIMINĂ aproape toate restricţiile. Anunțuri similare au fost făcute de Danemarca, Irlanda și Olanda

Anglia a renunţat la aproape toate restricţiile impuse în contextul pandemiei, au anunțat, joi, agențiile de presă, semnale similar venind din tot mai multe țări.

Și Danemarca intenţionează să anuleze toate restricţiile anti-covid, de la 1 februarie. Decizia a fost luată de autorităţile daneze la câteva zile după ce anunţuri similare au fost făcute săptămâna trecută de Marea Britanie, Irlanda şi Olanda, anunță agenția Reuters, citată de Agerpres.

Deciziile au fost luate chiar dacă țările mai sus menționate înregistrează un număr mare de infectări, respectiv de 100.000 de cazuri în Anglia sau peste 46.000 de cazuri în Danemarca. Pe de altă parte, și ratele de vaccinare din aceste țări sunt printre cele mai ridicate, de peste 86% în Danemarca sau de peste 70% în Marea Britanie.

Știri pe acest subiect:

Marea Britanie renunță la resticții. Ministrul Sănătăţii, Sajid Javid: Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul

Marea Britanie ELIMINĂ certificatul sanitar, din 26 ianuarie. O decizie similară ar putea fi luată și de Israel

Danemarca, țara cu o rată de vaccinare de aproape 86%, reintroduce certificatul sanitar și noi restricții


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Anglia ELIMINĂ aproape toate restricţiile. Anunțuri similare au fost făcute de Danemarca, Irlanda și Olanda”

  1. Corect , s-a terminat operatiunea ” covid ” , cu efectele ei economice mai ales in Romania , 10 miliarde euro pierduti prin criza economica , plus 50 miliarde lei , imprumutati cu dobanda maxima , care au disparut pe ” interpusi ” si beneficarii criza asa zisa ” COVID ” .Exemplu in Africa de Sud , Statul respectiv , dupa ce 100.000 de oameni au murit in criza ” Covid ” , a dat o lege martiala privind ” imbogatitii crizei ” . Nu ne asteptam la statul roman , la legii martiale ” privind imbogatiti de criza covid ” , dar ne asteptam macar la o recuperare a banilor fraudati , in proportie mai mica sau mai mare , depinde de ” alesii poporului ” in Comisia de Siguranta Nationala ” si de ” SISTEMUL JURIDIC INDEPENDENT ROMAN ” . Acum a inceput ” CRIZA GAZELOR ” , cu teatralismul Ukrainian , iar o mare afacere mondiala pe LNG ( gaze lichefiate ) , din tarile arabe : Quatar , etc , controlate de ” tatucul american ” . Cu respect pentru ” tatucul american ” , nu se lasa , sa faca banii , cu orice ” CRIZA ” ,VIRUS SAU GAZE.

Comentariile sunt închise.