„Bărbatul însărcinat”, noul emoji care va fi disponibil pe telefoanele iPhone

Ultima versiune a sistemului de operare al telefoanelor iPhone, iOS 15.4, conține câteva emoji noi. Printre ele se găsesc două mai speciale, unul care înfățișează un „bărbat însărcinat” și al doilea care înfățișează o „persoană însărcinată”.

Cică „bărbatul însărcinat” și „persoana însărcinată” vor să arate că „sarcina este posibilă pentru unii bărbați transgender și pentru unele persoane nonbinare”.

Oare progresiștii nu realizează că nu se pot lupta cu natura? Că biologia e clară? De când e lumea asta doar femeile au născut, dacă poți naște copii înseamnă că ești femeie. Un bărbat nu poate naște, e împotriva naturii, e imposibil!

De aia știm astăzi, atunci când se descoperă un schelet sau chiar un fragment de os al unei persoane care a trăit cu mii de ani în urmă, dacă era femeie sau bărbat. E ceva genetic, e în ultima fibră a fiecăruia dintre noi, în ultima celulă.

Că unii se cred altceva decât s-au născut e o altă poveste. Sunt unii care se cred pisici sau căței sau un alt animal, asta nu înseamnă că societatea îi consideră ce se cred ei. În cazul lor se spune că suferă de licantropie clinică care e considerată a fi o afecțiune psihiatrică și se tratează la psihiatru.

Dar dacă ești femeie și te crezi bărbat sau dacă ești bărbat și te crezi femeie, în loc să fi trimis la psihiatru, ești aplaudat și încurajat.

Iar cei ce refuză să recunoască această aberație sunt etichetați a fi extremiști, homofobi etc. Pentru că la asta s-a ajuns, ca normalitatea să fie etichetată ca fiind o formă de extremism.

Sursa: Daily Mail

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Bărbatul însărcinat”, noul emoji care va fi disponibil pe telefoanele iPhone”

Comentariile sunt închise.