FOTO/ Conservatorii europeni, reuniți la Madrid la apelul liderului VOX, Santiago Abascal

În jur de 10 lideri conservatorilor, între care premierii Ungariei şi Poloniei, s-au reunit pentru două zile, respectiv vineri şi sâmbătă, la Madrid pentru a discuta din nou despre formarea unui grup comun în Parlamentul European, relatează AFP.

Sperăm că această reuniune va reprezenta un nou pas pe calea cooperării cu scopul de a da Uniunii Europene dimensiunea unei uniuni a naţiunilor suverane”, a declarat, potrivit agenţiei poloneze de presă PAP, Radoslaw Fogiel, deputat al Partidului Lege şi Justiţie (PiS) din care face parte şi premierul Morawiecki, prezent la Madrid alături de acesta, notează Agerpres.

Această reuniune, organizată de partidul spaniol Vox, are loc după aproape două luni de la o întâlnire similară la Varşovia, la începutul lunii decembrie.

 

Știri pe subiect:

Conservatorii europeni strâng rândurile. AUR și VOX (Spania), împreună pentru o Europă a națiunilor


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „FOTO/ Conservatorii europeni, reuniți la Madrid la apelul liderului VOX, Santiago Abascal”

  1. Ar fi corect sa mentionati ca la reuniune, din Romania, a participat PNTCD prin dl presedinte Aurelian Pavelescu si dl europarlamentar Cristian Terhes si ca acestia au recomandat AUR ca fiind singurul partid parlamentar din Romania care merita sa faca parte din acest grup de partide suveraniste !!

  2. Plecand de la simpla analiza a cuvantului ” CONSERVATOR ” in dex , referitor la analiza respectiva , care păstrează, care conservă; conservatorist. 2. Atașat de instituțiile trecutului, refractar la ceea ce este nou. ◊ Partid conservator (și s.m.pl.) = denumire a unor partide care sunt, în general, atașate vechilor instituții, idei și forme politice.aliza a cuvantului ” conservator ” inca nu reusesc sa inteleg acest rol al partidului spaniol , privind ” managerul si initiatorul ” , noii aripi conservatoriste din E.C , avand in vedere , relativitatea reprezentarii conservatoare , din trecutul politic al acestor tarii adica : Spania , Polonia , etc. Ca simplu cetatean ” turmentat ” ca in Caragiale , ma intreb ca ” prostul ” ce partide din istoricul politic al acestor tarii , ca si alte tari cu asa zise noi partide Conservatoare , l-am avut si noi din 98 , pe partidul conservator al lui Voiculescu , ” partid balama mass-media ” , REPREZINTA ACEST NOU VAL POLITIC . Deocamdata se par ca preiau , fiecare de la caz la caz in tara respectiva , ” negarea trecutului ” comunist , fascist , etc. doar atat . Referitor la ” conservatorismul politic european ” , EL EXISTA PRIIN INFIINTAREA STRUCTURII ECONOMICE SI POLITICE RESPECTIVE DIN ANII 50, SUB TUTELA AMERICANA .PRIN DECIZIA ” NOI PRIN NOI , ALTII SUB NOI ” NU credem ca mai este necesar sa o redefinim politic astazi , de 70 de anii bine definita economic si politic .Dar asteptam cu nerabdare asa propusele noii schimbari politice si economice ” PRIN NOUL CONSERVATORISM EUROPEAN ” Se pare ca deocamdata Spania , vrea sa fie un nou ” manager politic pe un asa zis nou curent politic ” in competitie cu Franta si Germania , pe adevaratul ” CONSERVATORISM DICTATORIAL ECONOMIC SI POLITIC ” . SA NU UITAM NICIODATA DOCTRINA LATINA A IMPERIULUI ROMAN , PRELUATA SI PERFECTIONATA DE ALTE ETNII FINANCIARE MAJORITATE internationale . ADICA ” DIVIDE ET IMPERA ” , PE ROMANESTE ” DEZBINA SI CONDUCE ” Cu respect pentru manipulatorii politici mai putin pregatiti sau mai bine pregatiti in cauza.

Comentariile sunt închise.