Kilogramul de făină și litrul de ulei, varianta americană

Iată că și în America se practică mituirea electoratului. Statul american Minnesota oferă câte 200$ pentru fiecare copil între 5 și 11 ani care se vaccinează în perioada 1 ianuarie 2022 – 28 februarie 2022. Condiția este ca ambele doze Pfizer să fie administrate în perioada respectivă. Părinții vor putea să se înscrie pentru cei 200$/copil începând cu data de 24 ianuarie, perioada de înscriere încheindu-se la ora 11:59 PM în data de 28 februarie.

Cardurile cu cei 200$/copil vor fi distribuite în cursul lunii martie 2022.

Pe lângă asta, statul Minnesota va organiza la o dată ulterioară și o tombolă care va avea ca premii cinci burse școlare în valoare de 100.000$ pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani care vor fi complet vaccinați.

Sursa: ABC 5 Eyewitness News

Când vezi atâta disperare din partea autorităților te întrebi care-s motivele? De ce sunt așa disperați să vaccineze copiii, mai ales că în cazul acestora infectarea cu virusul gripei chinezești este în 99,995% din cazuri o răceală banală din care cei mici își revin în câteva zile?

Un studiu britanic care cuprinde datele din primul an de pandemie, respectiv perioada martie 2020 – februarie 2021, confirmă acest lucru:

În perioada martie 2020 și februarie 2021, s-au înregistrat 3.105 decese în rândul copiilor din Anglia din toate cauzele.

Dintre aceștia, 61 copii au avut un test SARS-CoV-2 pozitiv (5 decese la fiecare 30 de zile) și 3.044 au murit din toate celelalte cauze (250 de decese la fiecare 30 de zile).

Fișele clinice ale celor 61 de copii care au murit cu un test SARS-CoV-2 pozitiv au fost cercetate pentru a identifica dacă SARS-CoV-2 a contribuit la deces. 25 (41%) dintre cei 61 de CYP au murit de SARS-CoV-2 (2 decese la fiecare 30 de zile). Celelalte 36 (59%) decese dintre cele 61 care au fost clasificate ca SARS-CoV-2 nu au contribuit la deces.

Au existat aproximativ 469.982 copii infectați cu SARS-CoV-2 în Anglia în perioada martie 2020 – februarie 2021, rezultând o rată a mortalității datorată infecției cu SARS-CoV-2 de 5 la 100.000 de copii (0,005%) și, pe baza unei populații de 12.023.568, o rată a mortalității de 2 la fiecare milion de copii (0.0002%). (sursa)

Să ne amintim că aceleași autorități spuneau la început că vaccinarea va fi absolut voluntară. După doi ani s-a ajuns ca în unele țări să fie introdusă oligativitatea vaccinării, în ciuda protestelor masive.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Kilogramul de făină și litrul de ulei, varianta americană”

  1. Este firesc , nu am inventat noi ” roata politica si interesele de grup financiar ” , noi am pus doar ” spite ” , cu toate ca in SUA , ” democratia exemplu al lumii ” , din anii 70 , a fost si exista un asa zis ” Program social ” privind locuinte sociale , pentru masa de votanti defavorizata de ” etnie neagra si alte etnii ” , program care l-a adus la conducere pe presedintele Obama , program care a avut si efectele sale negative , adica infractiunea ” controlata sau mai putin controlata ” din cartierele sociale , cerea de acordare a masei ” votante ” de alte subventii sociale , ” obligatia politica ” la alte facilitati sociale pentru masa votanta . Per scurt ” spune-mi ce azi platesti ca maine sa pagubesti ” . Oricine avand acces la internet poate analiza ” roata politica ” , privind politica de captare a votului prin facilitati oferite votantilor in SUA . La noi s-a mers din 90 si se merge in continuare pe ” pensionare inainte de termen si pe facilitatii speciale la pensii- categorilor speciale si urmasilor lor de decidenti privind functionalitatea – STATULUI – ” , pentru controlul masei captive de ” votanti ” . Concluzie , fiecare ” ROATA POLITICA IN FUNCTIE DE SPITELE EI ” CONSECINTELE ” ROATEI POLITICE ” LE VEDEM FIECARE IN FIECARE ZI PRIN ” ALESII NOSTRI „

Comentariile sunt închise.