Lumea a luat-o razna! Femeia care se crede bărbat l-a învins la înot pe bărbatul care se crede femeie

Sâmbătă s-a desfășurat în Philadelphia, SUA un concurs universitar la înot. Au concurat echipele de natație ale Universităților Yale din Connecticut, Dartmouth din New Hampshire și Penn din Pennsylvania.

Din echipa feminină a celor de la Universitatea Penn face parte și Lia Thomas, născută Will Thomas și care până în urmă cu un an a concurat în competițiile masculine de înot.

Din echipa feminină a celor de la Universitatea Yale face parte și Iszac Henig, născut femeie și care în aprilie 2021 s-a decis să tranziționeze în bărbat. A suferit o operație de extirpare a sânilor, acum se identifică a fi bărbat dar a decis să nu înceapă încă tratamentul hormonal pentru a putea concura în continuare în competițiile feminine de înot.

Iar ieri aceștia au concurat una/unul împotriva celeilalte/celuilalt. În proba de 100 m liber a ieșit învingător Iszac Henig, bărbatul care se crede femeie.

În proba de 400 m ștafetă a ieșit învingătoare echipa celor de la Yale din care a făcut parte și Iszac Henig, femeia care se crede bărbat.

Tot Iszac Henig a câștigat și proba de 50 m liber.

Lia Thomas, bărbatul care se crede femeie, a câștigat în alte două curse.

Eu mă întreb unde pot concura și femeile născute femei și care sunt în continuare femei?

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost