Televiziunea publică canadiană: „Nu cumva Rusia se află în spatele protestelor șoferilor de camion?”

Rușii ăștia se pare că-s peste tot, controlează și manipulează tot. Dacă în România, după cum sugerează presa cumpărată de la noi, rușii sunt actorii din umbră care controlează și finanțează AUR, în Canada rușii sunt în spatele protestelor împotriva dictaturii medicale a lui Trudeau.

Cel puțin așa dă de înțeles postul de televiziune public din Canada, CBC. În cadrul unui interviu acordat postului TV aminitit de către Marco Mendicino, ministrul de Interne, reportera CBC l-a întrebat exact acest lucru:

„Întreb acest lucru pentru că, având în vedere sprijinul Canadei pentru Ucraina, în această criză actuală cu Rusia, nu știu dacă este de-a dreptul exagerat să întreb, dar există îngrijorarea că actorii ruși ar putea continua să alimenteze dezordinea, pe măsură ce acest protest crește, dacă nu chiar ei l-au inițiat încă de la început.”

Eu chiar mă întreb dacă progresiștii ăștia sunt chiar atât de reduși mintal încât să nu înțeleagă că libertatea e un lucru universal dorit de toată lumea și că foarte mulți sunt dispuși să lupte prin toate mijloacele disponibile împotriva dictaturilor de orice fel și pentru păstrarea libertăților.

Pentru că noi, românii, știm foarte bine că odată pierdută, libertatea e greu de redobândit.

Dar pentru progresiști, dorința legitimă a oamenilor de a trăi liber e un complot rusesc.

Despre protestul împotriva dictaturii medicale din Canada mai puteți citi:

Pentru că presa cumpărată din România nici măcar nu-l menționează.

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Televiziunea publică canadiană: „Nu cumva Rusia se află în spatele protestelor șoferilor de camion?””

  1. HUPS! Fratilor! Nu e chair asa! «Progresistii», asa cum îi numiti voi, în materie de pandemie, nu cumva sà aibà ei dreptate si voi sà fiti cei care gresiti !

  2. Este pentru prima oarà când vàd si aud faptul cà «vechea si noua Securitate» sau, altfel spus «vechiul si noul KGB» este în spatele propagandei complotiste anti-vaccin.
    Marian Costache
    Montréal, Canada

Comentariile sunt închise.