„Dușmance ale poporului”. Expoziție în spațiul Memorialului Sighet din București

Spațiul Expozițional al Memorialului Sighet din București găzduiește expoziția „Dușmance ale poporului”, care reunește poveștile unor foste deținute politic, femei victime ale represiunii comuniste.

În cadrul expoziției se poate viziona filmul „Binecuvântată fii, închisoare!” de Nicolae Mărgineanu. De asemenea, sunt amenajate spații unde sunt disponibile pentru lectură cărți cu „mărturiile unor femei extraordinare”, au anunțat, pe Facebook organizatorii.

 

Expoziția este organizată de Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței în București și se poate vizita zilnic, între orele 10.00-18:00, în locația din strada str. JL Calderon nr. 66. Intrarea este liberă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „„Dușmance ale poporului”. Expoziție în spațiul Memorialului Sighet din București”

  1. Poate in sala ar trebui , prezentat si un alt film cu ” FEMEIA DE FIER A BALCANILOR ” , ANA PAUKER , denumita asa de anumitii maniulatori mass media , ai unei etnii vesnic ” oropsite , chinuite si sacrificate ” pe plaiul romanesc ( pana si de Ceausescu cand le-a cerut sa inapoieze banii pentru studii daca vor sa plece ) .Dar toate ” realizarile de marca ale iudeo-bolsevismului romanesc ” , impreuna ca alte femei reprezentative de marca ” iudeo-bolseviste ” din perioada anilor 50-60, care dupa aceea s-au ” pierdut ” in romanism prin mariaj , ca la rusi , poate chiar ar trebui prezentate in acelasi muzeu conform ” principului adevarului prin comparatie ). Cu respecta pentru ” femeia de fier si de otel ” , de langa fostii presedintii de mucava romanii ( magnatele anilor noi , dupa 89 ) .

Comentariile sunt închise.