Franța/ Convoiul libertății ajunge la Paris. Autoritățile interzic accesul protestatarilor în oraș și mobilizează peste 7.200 de polițiști

Spiritul „Convoiului libertății” a ajuns și în Franța, mii de vehicule pornind spre Paris încă de miercuri, pentru a cere încetarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei și eliminarea obligativității vaccinării.

Acum, vehicule de tot felul, de la camioane la autoturisme, urmează să intre în Paris, acolo unde autoritățile au interzis, joi, intrarea convoiului în oraș, amenințând cu închisoarea și cu amenzi uriașe pe cei care intenționează să încalce acest ordin.

„Va fi instituit un dispozitiv special (…) pentru a împiedica blocarea de axe rutiere şi a-i sancţiona pe cei care încalcă această interdicţie. Cei care vor încălca dispoziţia riscă doi ani de închisoare, o amendă de 4.500 de euro şi suspendarea permisului de conducere”, au precizat autorităţile, potrivit AFP, citată de Agepres.

Între timp, poliția din Paris a mobilizat 7.200 de agenți, a anunțat BFMTV. com. Potrivit sursei citate, protestatarii intenționează să ajungă la Bruxelles, luni, 14 februarie. Însă și aici autoritățile au interzis accesul protestului în oraș.

Știri pe subiect:

VIDEO LIVE | Protest imens împotriva dictaturii medicale în Canada! Ottawa, capitala federală, blocată de tiruri!

Justin Trudeau, artizanul dictaturii medicale din Canada, suferă primele înfrângeri

Șofer născut în România, în prima linie a protestului „Convoiul libertății” din Canada: Mă întorc acasă glorios ca Cezar sau mort!

Convoiul LIBERTĂȚII pornește și în România. Când sunt anunțate proteste


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost