Israelul ELIMINĂ certificatul sanitar

Israel elimină certificatul verde, renunțând să mai ceară oamenilor dovada privind statulul vaccinării sau  trecerii prin boală, începând de luni, 7 februarie,

Informația, anunțată săptămână trecută de RostOnline, a fost confirmată, luni, de DPA, citată de Agerpres.

Aceasta înseamnă că oricine poate merge la restaurant, cinematograf sau hotel fără a trebui să prezinte documentul sau dovada unui rezultat negativ al testului pentru coronavirus. Oamenii vor trebui să demonstreze că au fost vaccinaţi sau au trecut prin boală arătând certificatul verde doar când participă la evenimente de amploare, cum este cazul nunţilor.

Schimbarea regulilor înseamnă de asemenea că, la ieşirea din Israel, persoanele nevaccinate nu vor mai trebui să prezinte un test negativ la coronavirus.

În Israel, 642.137 de persoane au fost vaccinate anti-covid de patru ori, 4.442.029 de trei ori, 6.093.060 de două ori și 6.691.151 au primit cel puțin un vaccin.

Acum, peste 1.200 de persoane sunt în spital cu infecţie COVID-19, cel mai mare număr de la începutul pandemiei în ţara de 9,4 milioane de locuitori, notează sursa citată.

Știri pe subiect:

Începând de săptămâna viitoare, în Israel, certificatul verde va fi necesar doar pentru participarea la evenimente mari

Israel: Pașaportul sanitar EXPIRĂ după șase luni de la administrarea ultimei doze de vaccin


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost