Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Majoritatea PSD-PNL-UDMR încearcă instituirea unui regim autoritar în România. Mă opun!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a avertizat, joi, că majoritatea PSD-PNL-UDMR încearcă instituirea unui regim autoritar în România.

„Sunt semnale că majoritatea PSD-PNL-UDMR încearcă instituirea unui regim autoritar în România.

  • Proiectul stării de criză menit să dea puteri sporite unor decidenți care s-au obișnuit să nu răspundă în fața cetățenilor pentru acțiunile lor;
  • Proiectul „Ministerul Adevărului” controlat de Raed Arafat;
  • Schimbarea prin OUG a legii transparenței decizionale care desființează orice idee de consultare și dezbatere publică.

Mă voi opune înlocuirii dictaturii sanitare cu un regim autoritarist care nu are nimic de-a face cu democrația, domnia legii și libertățile individuale”, a scris, joi, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Știri pe subiect:

DSU, condus de Arafat, face o platformă care va scana presa online. În algoritmii propuși, cine asociază Guvernul, președintele și premierul cu corupția ori incompetența e suspect de propagandă rusă


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Majoritatea PSD-PNL-UDMR încearcă instituirea unui regim autoritar în România. Mă opun!”

  1. Corect , domnule , dar nu numai in ROMANIA se va intampla aceasta cenzura , pe fondul ” Libertatiilor omului si al democratiei globale si a pacii globale promovate de ” CEL DREPT , CORECT SI DEMOCRATIC PRESEDINTELE SUA” conform discursurilor anumitor presedinti in cauza ( televizate si in SENATUL AMERICAN ) , dar se pare ca si alte state E.C asa zis ” democratice si super civilizate ” vor adopta o cenzura si mai dura la adresa ” dizidentilor si propagandistilor colaboratori ai rusilor salbatici care vor invada lumea ” . DAR FIINDCA DAR DIN DAR SE FACE RAIUL CENZURA VA FII TIPIC ROMANEASCA ” NUMAI LA ADRESA ALESILOR CONDUCTORI AI STATELOR RESPECTIVE SI A OAMENILOR LOR DE DECIZIE DIN GUVERN ” Apoi draga ” berbecule ” , traim in China lui MAO TZE DUN , in COREEA DE NORD a lui KIM , sau in ” EUROPA DEMOCRATICA ” SUB DEMNA ORINTARE SI PROTECTIE ” A CELUI MAI DEMOCRATIC STAT S.U.A PRIN CONDUCATORUL SAU ALES . Cu stima pentru ” tovarasii ” din trecut DEJ, CEAUSESCU SI ALTII CARE ERAU TOT MARI APARATORI AI DREPTULUI OMULUI SI AI TOVARASIEI SOCIALISTE DE DATA ACESTA AVEM ” TOVARASIA CAPITALISTA „

Comentariile sunt închise.