Vaccinarea anti-covid, în Programul Național de Vaccinare. Anunțul noului șef CNCAV, Andrei Baciu

Vaccinarea anti-covid va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății, a anunțat, miercuri, pe Facebook, noul președinte al Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV), Andrei Baciu.

„Am preluat responsabilitatea de a conduce Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activității de vaccinare anti-covid de la tip „campanie” către Programul Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății desfășurat prin cabinetele medicilor de familie.

Această tranziție va dura câteva săptămâni, timp în care toți cei care doresc să se vaccineze vor putea să o facă în continuare în cele mai bune condiții, într-un mediu sigur, susținut de profesionalismul personalului medical (…).

Vaccinarea anti-covid va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății”, a anunțat, pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

Reamintim că Valeriu Gheorghiță a fost înlocuit din funcția de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva covid, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată, marţi, în Monitorul Oficial. În locul său a fost desemnat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.

Valeriu Gheorghiță a fost numit în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, după cum a informat RostOnline.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Vaccinarea anti-covid, în Programul Național de Vaccinare. Anunțul noului șef CNCAV, Andrei Baciu”

Comentariile sunt închise.