Valeriu Gheorghiță, înlocuit de la conducerea Comitetului Național de Vaccinare și numit în funcția de comandat al Spitalului de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, din Capitală

Colonelul Valeriu Gheorghiță a fost înlocuit din funcția de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva covid, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

În locul său a fost desemnat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a informat Agerpres.

Valeriu Gheorghiță a anunțat, printr-un comunicat transmis, miercuri, prin intermediul platformei RoVaccinare, că a fost numit în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“.

„De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume.

Cu sentimentul datoriei împlinite, pășesc cu încredere pe acest nou drum și vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflați în suferință! Îi urez succes dlui secretar de stat Dr. Andrei Baciu în perioada următoare și-l asigur de tot sprijinul meu profesional”, a precizat Valeriui Gheorghiță.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Valeriu Gheorghiță, înlocuit de la conducerea Comitetului Național de Vaccinare și numit în funcția de comandat al Spitalului de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, din Capitală”

Comentariile sunt închise.